U Velikoj Gorici otvoren Garden Hill hotel

1

Velika Gorica dobila je još jedan hotel čime je dosegnuta brojka od 600 ležajeva kojima grad trenutno raspolaže. Riječ je o luksuznom Garden Hillu smještenom u Rakarskoj ulici u vlasništvu Stjepana Vrbana, a kojeg su svečano otvorili ministrica regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijela Žalac i gradonačelnik Dražen Barišić. Upravo je ova investicija 30 posto sufinancirana iz EU fondova, a do sad je u objekt uloženo 30 milijuna kuna. 

-Zadovoljan sam i jako sretan. Velika Gorica je perspektivno mjesto za razvoj turizma, a s obzirom na to da cijeli svoj život živim ovdje odlučio sam se na gradnju hotela- ispričao je vlasnik Stjepan Vrban.

Hotel se sastoji od 39 soba i šest apartmana, prostranog Wellnessa, kozmetičkog te frizerskog salona, kao i dvije dvorane za sastanke. Tu je i vrhunski a lá carte restoran baziran na hrvatskoj nacionalnoj kuhinji. Restoran je kapaciteta 200 sjedećih mjesta i svojom veličinom nudi mogućnost organiziranja i raznih drugih domjenaka, evenata i svečanosti.

Wellness oaza koja se prostire na 400 četvornih metara sadrži SPA zonu i frizerski salon, a dostupna je i finska sauna, hidromasažna kada kao i razne vrste masaža. (FOTO: TZVG)

Grad
Hrvatska
Ostalo
Velika Gorica
Zagrebačka županija