U tijeku rekonstrukcija županijske ceste Farkaševac – Praščevac

Načelnik Matija Copak najavio i daljnja ulaganja u prometnu infrastrukturu
333938380_546740523966391_4927525987368121622_n

Dolaskom ljepšeg i toplijeg vremena intenzivirani su brojni komunalni radovi. Djelatnice Županijske uprave za ceste Zagrebačke županije aktivni su diljem županije gdje rade na poboljšanju prometne infrastrukture. Jedno od gradilišta je i ono na području Općine Farkaševac gdje je u tijeku rekonstrukcija županijske ceste Farkaševac – Praščevac.

-Dionica ceste u duljini od 3,8 kilometara će se s postojećih 3,6 metara rekonstruirati na 5,00 metara pri čemu ćemo osigurati da se dnevni promet od 2.600 automobila s brze ceste nesmetano kreće od čvora Farkaševac do državne ceste u Kenđelovcu i državne ceste kroz Farkaševac- istaknuo je načelnik Matija Copak, zahvalivši se naročito direktoru ŽUC-a Tomislavu Landeki.

-Trenutni radovi samo su jedan dio projekata u razvoju prometne infrastrukture na području naše općine,jer nam slijedi rekonstrukcija mosta u Žabnici preko puta nogometnog kluba, rekonstrukcija mosta u pravcu Zvonik – Žabnica na kanalu Dunjara i rekonstrukcija mosta na relaciji Zvonik – Praščevac (2. most od Zvonika). U toku godine čeka nas još jako puno rekonstrukcija prometne infrastrukture u više naselja stoga sve molim na strpljenje jer će svi doći na red i napravit ćemo sve što nam je trenutno u mogućnostima- poručio je Copak.

Farkaševac
Hrvatska
Općina
Ostalo
Zagrebačka županija