U Svetoj Nedelji s radom započeo ured LAG-a Sava

S radom je jutros u Svetoj Nedelji započeo ured Lokalne akcijske grupe Sava. Početku rada ureda nazočili su predsjednik LAG-a Sava Krunoslav Znika, zamjenik gradonačelnika Grada Svete Nedelje Davor Nađi, viša savjetnica za gospodarstvo i projekte Grada Svete Nedelje Martina Fabijan, stručna suradnica LAG-a Sava Marijana Jurak, te ispred Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva Ministarstva poljoprivrede Marijan Mavračić.

Predsjednik LAG-a Sava tom je prilikom istaknuo kako mu je izuzetno drago da ured započinje s radom i kako će biti na usluzi svim poljoprivrednicima s područja Svete Nedelje, kao i Samobora te Stupnika. Zamjenik gradonačelnika Davor Nađi također vjeruje kako će ured LAG-a Sava i poljoprivredna savjetodavna služba biti od velike pomoći svim poljoprivrednicima, posebice na provedbi projekata vezanih uz ruralni razvoj, te istaknuo kako je otvaranjem ureda LAG Sava svoj rad i djelovanje približio građanima. 

Lokalna akcijska grupa Sava počevši od danas, svakog utorka održavat će uredovni dan u Svetoj Nedelji. Za poljoprivrednike kao i druge zainteresirane za provedbu projekata ruralnog razvoja djelatnici LAG-a bit će na raspolaganju u prostorijama Ministarstva poljoprivrede (Savjetodavne službe) na adresi Marijana Stilinovića 17, od 8,00 do 15,00 sati.