U subotu kreće Advent u Vrbovcu

U 18 sati najavljeno je paljenje prve adventske svijeće, a od 19 sati za dobru atmosferu i zabavu na trgu pobrinut će se grupa Alibi

Otvorenjem klizališta na središnjem gradskom trgu u subotu u 10 sati počinje „Advent u Vrbovcu. Posjetitelji će moći besplatno klizati tijekom cijelog dana. Od 16 sati kreće i bogati program na trgu, a prvog dana nastupaju Plesni klub Lana, ŽVS Lera i Zagrebačke pahuljice. U 18 sati najavljeno je paljenje prve adventske svijeće, a od 19 sati za dobru atmosferu i zabavu na trgu pobrinut će se grupa Alibi.

–U subotu otvaramo najljepši i najkreativniji Advent u našem gradu. O ove godine pripremili smo brojna iznenađenja: još veće i ljepše klizalište, puno lampica i veselih dekoracija, božićne sajmove, brojne kreativne radionice i pričaonice, raznovrsne zanimljive animacije uz darivanje djece, posebno osmišljenu tvornicu igračaka, noćne šetnje, predstave i koncerte, puštanje lampiona, doček Nove godine uz koncert Marka Vukesa, raskošni vatromet i još mnogo, mnogo toga. Mirišljavo kuhano vino, slasna hrana i odlični glazbenici, nezaobilazan su dio ove božićne čarolije u našem gradu- poručuje direktorica Turističke zajednice Vrbovca Jasna Benedik.