U stanu na Trešnjevci sakrivao amfetamine s ciljem daljnje preprodaje

Policijski službenici pronašli oko 91,5 grama amfetamina pakiranog u šest plastičnih paketića, 145,0 grama punila za miješanje s amfetaminom te jednu digitalnu vagu za precizno mjerenje mase

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine amfetamina koji je potom skrivao, miješao s punilima radi povećanja mase, vagao i prepakiravao, nakon čega je tako pripremljenu drogu dalje preprodavao.

Sve navedeno potvrđeno je obavljenom pretragom stana na području Trešnjevke kada su policijski službenici pronašli oko 91,5 grama amfetamina pakiranog u šest plastičnih paketića, 145,0 grama punila za miješanje s amfetaminom te jednu digitalnu vagu za precizno mjerenje mase. Također, tijekom kriminalističkog istraživanja od osumnjičenog je oduzet određeni novčani iznos za koji postoje osnove sumnje da potječe od prodaje droge.