U šibenskom kraju bez novooboljelih

Tako je broj zaraženih ostao 86, a oporavilo se 38 osoba
covid-19-4985553_1920

Na području Šibensko-kninske županije drugi dan zaredom nema novooboljelih od zarazne bolesti covid-19, tako da je broj zaraženih osoba i dalje 86, a oporavilo se 38 osoba, izvijestili su iz županijskog Stožera civilne zaštite.

Od početka epidemije do danas na Odjelu infektologije šibenske bolnice bilo je na liječenju 28 pacijenata. Trenutno je na Odjelu infektologije hospitalizirano troje pacijenata od kojih je jedan i dalje na respiratoru. Dva pacijenta iz šibenske bolnice su i dalje na respiratoru u Kliničkome bolničkom centru u Splitu.

U šibenskoj bolnici od početka epidemija zabilježen je jedan smrtni slučaj od covida-19, a riječ je o 91-godišnjem pacijentu s Murtera koji je bo kronični bolesnik.

Do danas je u Šibensko-kninskoj županiji uzeto 1298 uzoraka. Pod mjerama zdravstvenog nadzora je 91 osoba, od kojih je 57 kontakt s oboljelim od covida-19.

U protekla 24 sata je Policijska uprava šibensko-kninskoj zaprimila jednu dojavu o kršenju mjera samoizolacije, a što je provjerom na terenu i potvrđen

Hrvatska
Ostalo