U Rugvici sljedećeg tjedna kreću Javne tribine za kreiranje proračuna

Općina Rugvica i njeno vodstvo prošle je godine krenula s Javni tribinama, kako bi svoje mještane uključila u kreiranje proračuna. Pokazalo se to lani kao pun pogodak, zbog čega načelnik Mato Čičak i sada očekuje konkretne prijedloge za daljnji razvoj Općine.

-Lani je bilo dosta dobrih stvari, od kojih smo neke i realizirali. Raduje nas što zajedno s našim mještanima možemo kreirati proračun, zbog čega i ove godine očekuje konkretne prijedloge za nove projekte i investicije- istaknuo je načelnik Mato Čičak.

Tim povodom općinsko vodstvo organizira pet javnih tribina. Prva u nizu od njih održat će se u utorak, 12. studenoga u 18 sati u Otoku Svibovskom, a istog dana u 19,30 sati tribina će se održati u Jalševcu Nartskom. Za srijedu, 13. studenoga tribine su najavljene u Rugvici u 18 sati te u Oborovu u 19,30 sati, dok će se u četvrtak, 14. studenoga tribina održati u Ježevu s početkom u 18 sati.

Obrazac prijedloga proračuna može se preuzeti OVDJE, a popunjeni obrazac možete dostaviti na e-mail adresu [email protected] ili u pisanom obliku na adresu: Općina Rugvica, Trg dr. Franje Tuđmana 1, 10372 Rugvica.