U Rugvici pokrenuta humanitarna akcija “Rugvica za Glinu”

Potrepštine se mogu donijeti u Društveni dom Rugvica od danas do 31. prosinca od 8 do 12 sati te od 16,00 do 18,00 sati
WhatsApp Image 2020-12-29 at 09.33.23

Kako bi se stradalima na prostoru pogođenom potresom barem malo olakšali dani koji su pred njima, Općina Rugvica pokrenula je humanitarnu akciju “Rugvica za Glinu”.

Svi oni koji žele i mogu pripomoći pozvani su da doniraju deke, odjeću, obuću, higijenske potrepštine, sredstva i pribor za čišćenje, prehrambene namirnice te slatkiše za najmlađe.

-Dragi Rugvičani, članovi udruga, klubova, KUD-ova, vlasnici OPG-ova i svi oni koji možete i želite pomoći sukladno svojim mogućnostima onima koji su pred sam završetak ove, za sve nas teške i nepredvidive godine, izgubili siguran krov nad glavom i čija je imovina oštećena u današnjem potresu. Pokažimo zajedništvo i pomozimo im donirajući deke, odjeću, obuću, higijenske potrepštine, sredstva i pribor za čišćenje, prehrambene namirnice te slatkiše za one najmlađe. Od prikupljenih potrepština složit ćemo pakete i dostaviti ih na Staru godinu kako bi stradalim obiteljima pokazali da nisu sami- stoji u pozivu.

Potrepštine se mogu donijeti u Društveni dom Rugvica od danas do 31. prosinca od 8 do 12 sati te od 16,00 do 18,00 sati.

Događanja
Hrvatska
Općina
Rugvica
Zagrebačka županija