Policija im pokucala na vrata

U kućama “podigli” laboratorije i uzgajali indijsku konoplju

Zaplijenjeno je 27 stabljika indijske konoplje visine od 18 do 53 centimetra, 67 grama marihuane, 9,6 grama amfetamina te oprema za uzgoj droge
droga novska 2a PU sisačko-moslavačka

Policijska uprava sisačko-moslavačka izvijestila je o slučaju neovlaštene proizvodnje i prometa drogama koji se u subotu dogodio na novljanskom području.

Po nalogu suda, policijski službenici pretražili su kuće i druge prostorije koje koriste dva muškarca (25, 44), a tom prilikom pronađena su dva improvizirana laboratorija u kojim su uzgajali indijsku konoplju. Također, zaplijenjeno je 27 stabljika indijske konoplje visine od 18 do 53 centimetra, 67 grama marihuane, 9,6 grama amfetamina te oprema za uzgoj droge.

Osumnjičenima slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Sisku.

Policija je navela još jedan slučaj neovlaštene proizvodnje i prometa drogama koji se u petak dogodio na području Novske. Ondje su, u poslijepodnevnim satima, policijski službenici zatekli 22-godišnjaka u posjedu 97,2 grama marihuane. Droga, za koju je utvrđeno da je namijenjena dilanju, u nastavku mu je oduzeta, dok 22-godišnjaku slijedi kaznena prijava.

Crna kronika
Regija