U Gradsku sportsku dvoranu stiže nova teleskopska tribina od 700 mjesta

Gorički dvoranski kolektivi i ove sezone postižu značajne rezultate, među kojima se naročito ističu uspjesi košarkaša i rukometaša Gorice. Upravo njihovi uspjesi ponukali su vijećnika Darka Bekića, da na današnjoj sjednici Gradskog vijeća upita gradonačelnika Dražena Barišića postoji li mogućnost poboljšanja uvjeta u Gradskoj sportskoj dvorani, kako bi se propisane propozicije u potpunosti zadovoljile.

-Zanima me što će gradska uprava poduzeti kada su u pitanju radovi u Gradskoj sportskoj dvorani- upitao je vijećnik Bekić.

Gradonačelnik Barišić odgovorio mu je kako su u proračunu za 2019. godinu osigurana sredstva za postavljanje novih tribina te poboljšanje rasvjete.

-Nove tribine trebale bi zadovoljiti propozicije Premijer lige. Sadašnje tribine s 350 sjedećih mjesta u jako su lošem stanju, a nova tribina koja će se postaviti bit će teleskopska i imat će 700 sjedećih mjesta. Ono što nam slijedi je prikupljanje ponuda za tu vrijednost koju imamo- kazao je gradonačelnik Dražen Barišić.

Kako bi se zadovoljili uvjeti televizijskih prijenosa pojačat će se i rasvjeta u dvorani, za što su također osigurana sredstva u proračunu.