ŽRK Dugo Selo lovi -11

U Dugom Selu se sprema novi rukometni spektakl. Trener Plašić: Pobjeda protiv ove ekipe bila bi veliki uspjeh za naš klub

Nakon što su u četvrtak odradile gostovanje u Zagrebu kod Lokomotive, već u subotu rukometašice Dugog Sela '55 pred domaćom publikom očekuje uzvratna utakmica trećeg kola EHF Europskog kupa protiv Rocasa Gran Canarije
400063380_1106412920575858_3419115014695140724_n

Pred rukometašicama Dugog Sela ’55 novi je veliki izazov. Nakon što su u četvrtak odradile gostovanje u Zagrebu kod Lokomotive, već u subotu ih pred domaćom publikom očekuje uzvratna utakmica trećeg kola EHF Europskog kupa protiv Rocasa Gran Canarije. Španjolska ekipa u Dugo Selo donosi 11 golova viška (34:23).

-Za nama je jedno lijepo iskustvo i nešto što ćemo zasigurno svi zapamtiti. Ono što nećemo pamtiti sigurno je previsoki poraz koji nismo očekivali. Rocasa Gran Canaria definitivno je ekipa koja je u ovom trenutku jača i kvalitetnija od nas. Međutim, mislim da smo u toj utakmici mogli pružiti puno bolji otpor i postići kvalitetniji rezultat- osvrnuo se na utakmicu na Kanarima trener Nenad Plašić.

Vremena za plakanje nema, subota je pred vratima i pred djevojkama je da pred svojim navijačima odigraju bolju utakmicu i pokušaju iznenaditi kvalitetnijeg protivnika.

-Pokušat ćemo ih kako se kaže “muški”napasti i probati pobijediti, a ako se ukaže prilika i ganjati rezultat. Ja sam realan i kazat ću da pobjeda protiv ove ekipe bit će veliki uspjeh za naš klub i rukomet- naglašava Plašić i otkriva kako igračice trebaju biti daleko angažiranije, motiviranije i agresivnije ako se želi iznenaditi španjolsku ekipu.

-Što se napada tiče moramo biti konkretniji u odnosu na prvu utakmicu, gdje nismo bili okomiti na gol. Osim kvalitete protivnika visokom porazu “kumovala” je i naša nedisciplina- ističe trener dugoselskih rukometašica, koji vjeruje kako će dvorana Gradske sportske dvorane biti lijepo ispunjena, jer Dugo Selo zaslužuje još jedan rukometni spektakl.

-Ja se nadam da će svi oni koji dođu u dvoranu doći bodriti naše cure, jer one su to zaslužile. Ja vjerujem kako ćemo im to vratiti borbenom igrom i velikim htijenjem kojim ćemo ući u utakmicu. Između ostaloga, nadam se kako će navijači doći radi sporta, jer želja nam treba biti da počnemo pratiti sport radi razvijanja sportske kulture- kazao je trener ŽRK Dugo Selo ’55 Nenad Plašić.

Utakmica se igra u subotu od 17 sati, a svoju ulaznicu još uvijek stignete nabaviti u Foto Timeu i CB Soho kao i na dan utakmice prilikom ulaska u dvoranu.

Dugo Selo
Sport