U Brckovljanima osnovan ogranak Stjepan Kožić nezavisne liste. Romina Zadravec predsjednica

Jučer je osnovana Općinska organizacija u Brckovljanima, koja je 21. stranačka organizacija na području Zagrebačke županije
bckovljani

Stjepan Kožić nezavisna lista nastavila je s okrupnjivanjem na području Zagrebačke županije. Naime, jučer je osnovana Općinska organizacija u Brckovljanima, koja je 21. stranačka organizacija na području Zagrebačke županije.

Članovi su jednoglasno izabrali za predsjednicu Rominu Zadravec, te za potpredsjednika Domagoja Belju, dok je za tajnicu potvrđena Mateja Čutura. Novoizabrana predsjednica zahvalila se na ukazanom povjerenju i zaželjela svima puno uspjeha u radu, te istaknula kako se uključila u politiku kako bi svojim angažmanom pokušala pomoći u uspostavljanu boljih uvjeta za život u svojoj zajednici.

Na skupštini su bili prisutni glavni tajnik Stjepan Kožić nezavisne liste Branko Herček koji je novoizabranom vodstvu čestitao i uputio riječi podrške, zatim općinski načelnik Tihomir Đuras, zamjenik općinskog načelnika Marin Žafran, te predsjednik Općinskog vijeća Stjepan Vinojčić, predsjednik HSU Brckovljani Željko Tašler, te ostali članovi novoosnovanog ogranka Nezavisne liste Stjepana Kožića.

Brckovljani
Hrvatska
Općina
Politika
Zagrebačka županija