GČ Sjever proslavila svoj dan

Turk najavio velike projekte za sjever grada

Za iduće razdoblje najavljen je i zasigurno najveći projekt u povijesti grada, kompletna obnova povijesnog kompleksa Novi dvori, pa će uz najavljene školu i bazen GČ Sjever biti pomaknut još jednu stepenicu više u standardu života mještana, ali i cijelog grada i okolice
91e0da04-decc-4f29-8714-e3f7259568a0

Župa Blažene Djevice Marije Kraljice apostola Zaprešić i Gradska četvrt Sjever proslavili su svoj dan. Služena je sveta misa, kojoj je prethodila svečana sjednica Vijeća Gradske četvrti.

Rezimirani su projekti protekle godine, ali najavljeni i novi za buduće razdoblje. Osim brojnih obnovljenih prometnica, sanacija od potresa, jedan od najznačajnijih projekata prošle godine bio je završetak i otvorenje nove zgrade dječjeg vrtića Maslačak.

Čestitke građanima uputio je gradonačelnik Željko Turk istaknuvši kako je upravo ovaj dio Zaprešića najbolje komunalno uređen.

-Možemo biti zadovoljni onime što smo ovdje postigli, ali i radosni radi onoga što predstoji. Bez želje da nabrajam sve što jesmo i što budemo, moram samo spomenuti kako u neposrednoj blizini ove lokacije, Trga dr. Franje Tuđmana, projektiramo novu školu i gradski bazen- rekao je Turk.

Za iduće razdoblje najavljen je i zasigurno najveći projekt u povijesti grada, kompletna obnova povijesnog kompleksa Novi dvori, pa će uz najavljene školu i bazen GČ Sjever biti pomaknut još jednu stepenicu više u standardu života mještana, ali i cijelog grada i okolice.

Događanja
Zaprešić