Turističko-informativni centar u Zaprešiću privremeno zatvorio vrata

Nadamo se da ćemo od siječnja, ako bude sve u redu, ponovno imati prilike uživati u našim sjajnim informatoricama u TIC-u te naravno u kupovini zaprešićkih suvenira- poručio je direktor TZ grada Zaprešića Toni Ganjto
DSC02135

Turistička zajednica grada Zaprešića posljednje dvije godine značajno je promijenila svoj vizualni identitet, ali i kompletnu turističku priču Zaprešića.

Jedna od značajnijih promjena bila je uvođenje 3D suvenira i otvaranje Turističko-informativnog centra u prizemlju Muzeja Matije Skurjenija u Novim dvorima. Tamo su se mogle saznati i sve informacije o Zaprešiću, a posebno Novim dvorima, te kupiti suvenire, ali od jučer to više nije moguće. Do kraja godine TIC je privremeno zatvoren.

-Napravili smo pauzu s obzirom na postojeće epidemiološke mjere i broja posjetitelja koji je iznimno ograničen. To ne znači da svi koji dođu u Novi dvore neće i dalje u prizemlju Muzeja moći uzeti sve potrebne materijale o Novim dvorima i Zaprešiću, a isto tako imati prilike razgledati Muzej. Nadamo se da ćemo od siječnja, ako bude sve u redu, ponovno imati prilike uživati u našim sjajnim informatoricama u TIC-u te naravno u kupovini zaprešićkih suvenira- poručio je direktor TZ grada Zaprešića Toni Ganjto.

Sve potrebne informacije možete dobiti u Turističkoj zajednici gada Zaprešića svakim radnim danom od 8 do 16 sati na broj telefona 01/3310-309.

Događanja
Grad
Hrvatska
Zagrebačka županija
Zaprešić