Tržnica u Farkaševcu postaje stvarnost

Putem LAG-a Prigorje osigurana je 261 tisuća kuna

Načelnik Farkaševca Matija Copak, pohvalio se kako je projekt izgradnje i opremanja tržnice u Farkaševcu nadomak realizacije. Naime, putem natječaja LAG-a Prigorje osigurano je sufinanciranje u iznosu od 261.800,00 kuna.

-Postoji malo projekata na koje sam jako ponosan, a danas je jedan od dana na koji sam najponosniji. San o tržnici je krenuo s jednom malom idejom, a ta ideja je nadomak realizacije. Projekt izgradnje i opremanja otvorene tržnice u Farkaševcu prošao je na natječaju LAG-a Prigorje i bit će financiran od strane EU u iznosu od 261.800,00 kn. Ovo je prvi EU projekt koji ćemo u mojemu mandatu financirati iz EU sredstava i zato će mi uvijek ostati u lijepom sjećanju- istaknuo je Copak, koji se zahvalio i svima koji su sudjelovali u pripremi ovoga projekta.

-Hvala svima mojim zaposlenicima Općine Farkaševac što bili dio pripreme ovog projekta i naravno Razvojnoj agenciji Zagrebačke županije što nam je bila na raspolaganju za samu prijavu projekta. Hvala vam svima od srca- poručio je ponosni načelnik Matija Copak.