Torino želi otkupiti Josipa Brekala, ali on ne želi ostati

Hrvatski reprezentativac došao je u Torino na jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa ugovora i u klubu su bili impresionirani njegovim igrama
josip brekalo Luka Stanzl/PIXSELL

Direktor talijanskog prvoligaša Torina Davide Vagnati potvrdio je da je klub želio otkupiti ugovor Josipa Brekala od Wolfsburga za 11 milijuna eura, ali da Brekalo ne želi nastaviti karijeru u Torinu, objavili su talijanski mediji.

Hrvatski reprezentativac došao je u Torino na jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa ugovora i u klubu su bili impresionirani njegovim igrama. U 31. nastupu u Serie A upisao je sedam golova i dvije asistencije.

Njemački Kicker objavio je da se Brekalo želi vratiti u Wolfsburg ili otići u neki drugi klub.

– Imali smo više sastanaka s igračem, njegovim menadžerom i ocem. Unazad nekoliko mjeseci rekao nam je da ne želi ostati u Torinu. Žao nam je, jer je Brekalo dobro igrao. Bili smo spremni investirati u taj važan transfer. Prošlog tjedna smo još jednom probali, ali on ima svoj stav i mi to moramo poštivati. Torino želi igrače koji su spremni oznojiti se za naš dres i mahati našom zastavom. Bolje je fokusirati se na igrače koji Torino vide kao prvi izbor, izjavio je Davide Vagnati.

Hrvatska
Sport