31.svibnja veliki koncert u Areni Zagreb

Tony Cetinski novim hitom raznježio obožavatelje

Tony Cetinski, višestruki osvajač Porina i ikona hrvatske pop glazbe, objavio je singl s kojim najavljuje koncert u zagrebačkoj Areni
Toni Cetinski održao koncert povodom proslave Dana Grada Trogira Ivana Ivanovic/PIXSELL

Izvođač jednih od najvećih ljubavnih hitova kao što su „Kad žena zavoli“, „Umirem 100 puta dnevno“ i „Budi uz mene“, Tony Cetinski, novom proljetnom pjesmom i spotom „Tebi sve dugujem“, koja je došla iz srca, u režiji Darija Lepoglaveca i u suradnji s Igorom Ivanovićem i Markom Vojvodićem, kao suradnicima u glazbi, stihovima i aranžmanima, raznježio je srca svojih obožavatelja.

-Osjećam se nevjerojatno uzbuđeno što mogu s vama podijeliti svoju najnoviju pjesmu koja je proizašla iz srca. Nadam se da će vas dirnuti baš onako kako je mene dirnula dok smo je stvarali– istaknuo je Tony.

Pjesma je objavljena na njegovom službenom YouTube kanalu, a u jednom danu poslušana je oko 20 tisuća puta, također može se poslušati i na ostalim glazbenim platformama kao što je Spotify, Deezer i Apple Music.

„Pjesmu još nisam ni čula, ali prvo dajem komentar, jer Tony ne može ništa otpjevati loše – što stariji to bolji, kao vino, bravo Tony!“, „Bravo Tony, divan je osjećaj kada u životu imaš tu posebnu osobu kojoj sve duguješ“ i „Još su rijetki koji uvijek oduševe, ti si jedan od rijetkih.“ „Jedini zbog kojeg ne gubim nadu da je sva dobra muzika otišla u nepovrat! Takvim glasom i postojanošću Tony zaslužuje respect za sva vremena. Bravo i hvala.“, „Svaka pjesma je i više nego odlična, a ova je remek djelo. Bravo Tony!“ samo su neki od mnoštva pozitivnih komentara ostavljenih ispod novog singla, a na svom Instagram profilu, Tony je podsjetio na rođendanski koncert kojeg će održati u Zagrebačkoj Areni 31. svibnja, a taj dan će i napuniti 55 godina te proslaviti karijeru dugu čak 34 godine.

-Glazba je najljepša kada je dijelimo zajedno, zato vas pozivam na svoj rođendanski koncert u Areni Zagreb. Hvala vam na podršci i ljubavi koju mi dajete- zaključio je Tony.

Hrvatska
Show