Otvorenje klizališta i koncert Mladena Grdovića za otvaranje Adventa

TOMISLAV OKROŠA, načelnik Dubrave: Advent će biti na jednoj velikoj i prekrasnoj razini

Uoči početka Adventa u Dubravi razgovarali smo s načelnikom Tomislavom Okrošom, koji je podržao otvaranje klizališta na OOPG-u Mlađan, gdje za vrijeme Adventa traje Božićna bajka
DSC_9441

Otvorenje klizališta na OOPG-u Mlađan u Ladini i službeno je započeo Advent u Dubravi. Ovogodišnji program bogatiji je nego prijašnjih godina zahvaljujući Happylandu koji svakog petka i subote donosi pregršt dobre zabave na Dudnjak gdje se nalazi veliki šator.

-Tijekom cijelog prosinca imat ćemo koncerte poznatih imena i bendova hrvatske estrade, pa će tako u Dubravi nastupiti Mladen Grdović, Sandi Cenov i Lidija Bačić. Osim toga, Dubrava će po prvi puta imati i organizirani doček Nove godine uz Zlatka Pejakovića. Ljudi se tome raduju i podržavaju ovakvu organizaciju- otkrio nam je načelnik Tomislav Okroša.

Osim ovih koncerata, tijekom prosinca svoje će nastupe imati i Češka beseda Zagrebačke županije, crkveni zbor, Dječji vrtić, Osnovna škola Dubrava te mažoretkinje, a u program Adventa bit će uključene i brojne druge dubravske  udruge.

-Kroz prosinac će biti i brojna druga iznenađenja za naše najmlađe, jer stižu nam Sveti Nikola i Djed Božićnjak- naglasio je Okroša, kojeg raduje što će i ovog prosinca sve generacije Dubravaca dobiti prigodan božićni dar od strane općine.

-Svim studentima Općina će isplatiti 100 eura naknade za upisanu godinu, svi srednjoškolci dobit će 70 eura božićnice, a božićnicu će primiti i svi umirovljenici, nezaposlene osobe i korisnici minimalne zajamčene naknade- poručio je Okroša.

Dubrava
Intervju