TOMISLAV IVKOVIĆ NAKON PORAZA U SPLITU: Nemam što predbaciti svojoj momčadi

Odigrali smo koliko smo mogli. Dali smo maksimum. Odluke koje su donesene su donesene. Ne možemo sada promijeniti ništa. Rano smo izgubili igrača, rekao je Ivković nakon susreta u Splitu

Nogometaši Intera nesretno su izgubili na Poljudu u susretu 27. kola HT 1. HNL. Iako su imali vodstvo od 37. minute zgoditkom Mamuta, isključenje Solde donijelo je Splićanima brojčanu prednost koju su okrunili zgodicima Caktaša s bijele točke, te Dimitrova u 97. minuti koji je srušio zaprešićke snove.

Trener Intera Tomislav Ivković istaknuo je nakon susreta zadovoljstvo nastupom svoje momčadi kojoj nema što zamjeriti, dok ipak nije bio zadovoljan suđenjem.

-Odigrali smo koliko smo mogli. Dali smo maksimum. Odluke koje su donesene su donesene. Ne možemo sada promijeniti ništa. Rano smo izgubili igrača– rekao je Ivković, koji nije krio razočarenje suđenjem.

-Nemam što predbaciti svojoj momčadi. Ako budemo tako odgovorno igrali, nemamo se što bojati budućnosti. Moramo se prije Gorice rekuperati. Bitno je da smo dobro izgledali, da se nismo prepali. Odluka je na kraju bila takva kakva je, ali Bebek ima 300 i nešto utakmica u nogama, ima iskustvo. . Ali dobro, riješeno je tako kako je riješeno– komentirao je Ivković.