Gradonačelnik Panian ponovno pisao HŽ-u

Tisuće Dugoselaca svakodnevno kasni na posao, a vlak čekaju izloženi svim vremenskim nepogodama

Gradonačelnik Panian u pismu je upozorio na probleme s kojima se svakodnevno susreću građani Dugog Sela
FB_IMG_1701187553575

Gradonačelnik Grada Dugog Sela, Nenad Panian, zbog učestalog kašnjenja vlakova na dionici Dugo Selo-Zagreb i obrnuto te nedostatka kvalitetnog prostora za boravak putnika pri čekanju vlakova, pisao je predsjedniku uprave tvrtke HŽ Putnički prijevoz, gospodinu Željku Ukiću i državnom tajniku Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, gospodinu Alenu Gospočiću.

Gradonačelnik Panian u pismu je upozorio na probleme s kojima se svakodnevno susreću građani Dugog Sela: od poremećaja prometa na dionici Zagreb-Dugo Selo i obrnuto što dovodi do toga da je građanima Dugog Sela uskraćena kvalitetna, pouzdana i prihvatljiva usluga do toga da su građani, zbog kašnjenja radova na dugoselskom kolodvoru, lišeni kvalitetnog prostora za boravak tijekom čekanja vlakova te su zbog toga izloženi svim vremenskim nepogodama na otvorenom prostoru.

-To izaziva veliko nezadovoljstvo tisuća naših sugrađana koji svakodnevno putuju u Zagreb i kasne na provedbu svojih svakodnevnih zadaća u Zagrebu i obrnuto, osobito na posao, škole i druge potrebe- naglasio je gradonačelnik Panian.

Zatražio je od predsjednika uprave HŽ putničkog prijevoza gospodinu Željka Ukića da se u što kraćem roku riješe navedeni problemi i da se o tome obavijesti Grad Dugo Selo kako bi s time mogao upoznati naše sugrađane koji svaki dan putuju na relaciji Dugo Selo-Zagreb i obrnuto.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da gradonačelnik Grada Dugog Sela, Nenad Panian, upozorava nadležne institucije i državne tvrtke o nedostatcima u željezničkom prijevozu na području Grada.

Dugo Selo
Politika