TIHOMIR ĐURAS, novi načelnik Brckovljana: Hvala onima koji su prepoznali naše ideje i ciljeve

Pobjedom Đurasa u Brckovljanima je završila višegodišnja dominacija HSS-a, te sada po prvi puta prevlast ima HDZ

Na jučer održanim izborima za općinskog načelnika Brckovljana pobjedu u prvom krugu odnio je HDZ-ov Tihomir Đuras, kojeg su podržavali Nezavisna lista Stjepana Kožića i Hrvatska stranka umirovljenika. Za Đurasa je glasalo 930 birača, odnosno nešto više od 52 posto.

-Prije svega zahvaljujem se svim mještanima Brckovljana koji su jučer izašli na izbore, a posebno se zahvaljujem onima koji su prepoznali naše ideje i ciljeve te nam dali povjerenje da obavljamo dužnost načelnika. Između ostaloga, zahvaljujem se svim ljudima iz svoga stožera na nesebičnoj pomoći, kao i svoj obitelji na razumijevanju- kazao je novoizabrani načelnik Brckovljana, Tihomir Đuras te podvukao.

-Mi smo tijekom kampanje isticali ideje i ciljeve koji su nam prioriteti u razvoju općine. Prvenstveno to je izgradnja dječjeg vrtića, izgradnja društvenog centra, izgradnja parka s pozornicom, izgradnja i uređenje poduzetničkog inkubatora. Moram naglasiti kako sve to neće postati puste priče, jer smo s prvim obećanjem već krenuli, a to je izgradnja pomoćne zgrade DVD-a Brckovljani. Ja ću dati sve od sebe da za vrijeme svoga mandata realiziram što više zacrtanih ciljeva- zaključio je Đuras.

Pobjedom Đurasa u Brckovljanima je završila višegodišnja dominacija HSS-a, te sada po prvi puta prevlast ima HDZ.