Tamburica Bosutskih bećara odzvanjat će u nedjelju Zaprešićem

Paljenjem lampica na Trgu Ivana Pavla II. u Zaprešiću,na prvu adventsku nedjelju, 2. prosinca, svečano će započeti manifestacija Advent u Zaprešiću – Ledena bajka, koja će trajati do 2. siječnja iduće godine. Zaprešićki će mališani, osim u klizanju, na glavnom gradskom trgu moći uživati u zabavnim dječjim programima, predstavama, druženju s Djedom Mrazom, brojnim blagdanskim iznenađenjima i već tradicionalno će biti prvi koji će dočekati i proslaviti Novu godinu u popodne. Božićni ugođaj oživjet će se i kroz Žive jaslice iz kojih se uvijek šalju prekrasne poruke mira i ljubavi.

Za vrijeme trajanja manifestacije, očekuju vas besplatni koncerti poznatih izvođača poput Psihomodo popa, Klape Intrade, Bosutskih bećara, Savskih valova i Adama Končića, Beatta banda i mnogih drugih koji su ove godine odlučili uljepšati blagdane upravo Zaprešićanima. Mirisi i okusi Adventa širit će se iz blagdanski uređenih kućica na kojima će se moći kušati kuhano vino i domaći zimski specijaliteti.

Ledena bajka završava novogodišnjim programom, a svi su pozvani da uz veliki vatromet isprate staru i zakorače u novu 2019. godinu!

Sve započinje ove nedjelje, 2. prosinca otvorenjem sezone klizanja u 17 sati (klizanje je 2.12. besplatno), da bi se nakon paljenja prve svijeća nastavilo koncertom najljepših božićnih pjesama u izvođenju KUD-a Pojatno, a od 19 sati glavnim gradskim trgom u Zaprešiću odzvanjat će zvukovi tamburice u rukama Bosutskih bećara.

Događanja
Hrvatska