Sve je spremno za otvorenje ovogodišnjeg Ljeta na Zrinjevcu

Ljeto se vratilo na Zrinjevac – još bolje, veće i bogatije nego ikada do sada.

Naravno, riječ je o najstarijoj manifestaciji koja se tradicionalna održava u omiljenom i vibrantnom zagrebačkom parku te u ovoj ugodnoj zelenoj oazi pruža pregršt dobre zabave i kvalitetnih sadržaja za sve generacije – od radionica i igraonica za najmlađe, preko sportsko-rekreativnih aktivnosti do odličnih koncerata recentne domaće glazbene scene. Ova godina ni po čemu ne kaska za svojim prethodnicama, štoviše možemo reći da je na pročelju dugog niza uspješno održanih izdanja, koja su ostavila dubok dojam na onom mnoštvu domaćih i stranih posjetitelja.

Organizatori obećavaju nezaboravnu ljetnu avanturu uz pomno osmišljen glazbeni, zabavni i gastro program koji će se odvijati svakoga dana od 10 do 23 sata, počevši od danas pa sve do 4. kolovoza.

Tako u Sportskoj zoni rekreativce očekuje MNK Futsal Dinamo te poznati fitness i kondicijski trener Mario Valentić, dok nakon iscrpne ljetne trenaže posjetitelji mogu uhvatiti daha i okrijepiti se u ugodnoj atmosferi Chill zone. Također, mislilo se i na najmlađe te je tako za njih spremna Kids zona s lepezom kreativno-edukativnih radionica i igraonica, dok će u suradnji s Hrvatskom poštom mališani imati priliku izrađivati unikatne razglednice na temu “Pozdrav iz Zagreba”.

Naposljetku, tu su i nezaobilazni koncerti, nastupi DJ-a i stand up komičara. Kao i do sada, Glazbeni će paviljon ugostiti brojna zvučna imena poput grupe Pavel, koja će ujedno otvoriti ovogodišnju manifestaciju, Franku Batelić i retro pop-blues band Bang Bang, dok će se za smijeh do suza pobrinuti Vlatko Štampar. Međutim, apsolutna kruna ovogodišnjeg programa svakako je nastup grupe Detour, koju će u izvedbama popratiti gluhi violinisti iz hvalevrijednog projekta Violinmusic4all pod vodstvom Renate Novoselec.

Cjelokupni program i aktualna događanja možete popratiti putem društvenih mreža, no za što bolje iskustvo savjetujemo da pripremite zalihe pozitive i dobrog raspoloženja te se pridružite ovogodišnjem Ljetu na Zrinjevcu.