Stjepan Kožić: Županiji treba župan koji puno radi i ima mjerljive rezultate za bolji život stanovnika županije

Kandidat za župana Zagrebačke županije i aktualni župan Stjepan Kožić pozvao je građane da mu u drugom krugu lokalnih izbora daju podršku za novi mandat poručivši da je on jamac daljnjeg razvoja Zagrebačke županije
Gornja Drenova: Stjepan Kožić glasovao je na lokalnim izborima Emica ElvedjiPIXSELL

Kandidat za župana Zagrebačke županije i aktualni župan Stjepan Kožić pozvao je građane da mu u drugom krugu lokalnih izbora daju podršku za novi mandat poručivši da je on jamac daljnjeg razvoja Zagrebačke županije u kojoj će se uskoro proizvoditi i dijelovi za avione.

-Stanovnicima Zagrebačke županije treba župan koji puno radi i ima mjerljive rezultate za bolji život stanovnika županije- poručio je u priopćenju Stožer koalicije Stjepana Kožića (koalicija stranaka predvođena HDZ-om) te pozvao stanovnike županije da ne nasjedaju na obmane i prazne priče protukandidata Mihaela Zmajlovića (SDP, HSS).

Nabrajajući Kožićeva postignuća u proteklom razdoblju, navode kako je Zagrebačka županija nekada bila predgrađe Zagreba, a danas je jedna od gospodarski najuspješnijih županija u kojoj zaposlenost raste, broj stanovnika ne pada, moderne škole grade se i u urbanim i ruralnim sredinama, a europskim sredstvima realiziraju se značajni infrastrukturni projekti, poput 883 milijuna kuna vrijedne vodoopskrbne mreže u četiri grada i deset općina u istočnom dijelu županije.

Upravo Zagrebačka županija ima najviše OPG-ova u Hrvatskoj te poduzetnike koji su po ostvarenim prihodima drugi u državi, a sukladno tome ova županija izdvaja najviše sredstava za bespovratne potpore u poljoprivredi i gospodarstvu, poručuje Kožićev stožer. Sve su to, kažu, razlozi zbog kojih Kožić od 2001. sustavno ima podršku stanovnika Zagrebačke županije.

-U pet izbornih ciklusa, dva puta jednoglasnim odabirom Skupštine te tri puta na neposrednim izborima u prvome krugu, izabran je na mjesto župana. Prije dva tjedna, u prvom krugu dobio je podršku gotovo 45 posto stanovnika Zagrebačke županije koji su time jasno dali do znanja koga vide i dalje kao prvog čovjeka Županije- ističu u priopćenju.

-O mom radu govore realizirani projekti poput 60 izgrađenih škola i 20 gospodarskih zona- ističe Kožić, poručivši da se, za razliku od Zmajlovića, biračima predstavio s programom koji je realan i usklađen s proračunskim mogućnostima Županije, a samim time i izvediv.

-Prije 20 godina kada sam inzistirao na ulaganjima u poslovne zone prozivali su me da bacam novce, a danas su svi sretni jer se u našoj županiji proizvode dijelovi za automobile, a uskoro i za avione- rekao je Kožić.

Izrazio je žaljenje što njegov protukandidat smatra da su svi ljudi sa 68 godina potrošeni i za “otpad” jer su, kako Zmajlović voli reći, iz doba kada su se filmovi posuđivali u videoteci.

Hrvatska
Politika
Zagrebačka županija