Stjepan Crnić i Milivoj Čehulić krv su darovali 50 puta

Okruglu, jubilarnu brojku ima 9 dobrovoljnih darivatelja krvi iz Brckovljana te će se većini zahvalnice uručiti kada će dolaziti na nove akcije

Nakon što je Gradsko društvo Crvenog križa Dugo Selo nagradilo jubilarce u darivanju krvi s područja Rugvice i Dugog Sela, zahvale i priznanja danas su uručena i darivateljima krvi s područja Brckovljana.

Okruglu, jubilarnu brojku ima 9 dobrovoljnih darivatelja krvi iz Brckovljana te će se većini zahvalnice uručiti kada će dolaziti na nove akcije, pojasnila je ravnateljica GDCK-a Gordana Kocaj. Ovogodišnji jubilarci iz Brckovljana su: Stjepan Crnić i Milivoj Čehulić s 50 darivanja; Željko Orešković s 30 darivanja; Luka Opačak i Ivan Pečnjak s 20 darivanja; Jasmina Zaleznik, Marko Matok i Dario Bunjko s 10; Ljubica Agatić s 5 darivanja krvi.

-Ova vaša humana gesta jednostavno se ne može ničim drugim zamijeniti. U ime svih građana Brckovljana, ja vam se zahvaljujem na vašoj humanosti, nesebičnosti i nadam se da ćemo se sljedeći put vidjeti u boljim okolnostima- rekao je načelnik Tihomir Đuras.