Stiže nam najslađi Advent u Zaprešiću!

Tek nekoliko dana dijeli nas od početka adventa, najveselijeg i najsvečanijeg doba u godini i s nestrpljenjem odbrojavamo zadnje sate prije paljenja šarenih lampica i službenog početka Najslađeg adventa u Zaprešiću!

Vojska slatkiša, kolačića i drugih šarenih slastica predvođena generalom Najslađim zavladat će ovoga Adventa zaprešićkom šetnicom koja će zasjati u najposebnijem blagdanskom izdanju do sada!

-Pridružite nam se u Najslađem iščekivanju božićnih blagdana u Zaprešiću!- poručuju iz Turističke zajednice Grada Zaprešića.

Ove godine na Trgu Ivana Pavla II očekuje nas prava slatka bajka u kojoj ćete doživjeti čaroliju blagdana na poseban način! Glavni gradski trg zasjat će sjajem tisuća lampica i crveno bijelih ukrasa slatkiša koji će razvedriti i najtmurnija lica! Vesela druženja na otvorenom bit će još slađa uz posebnu ponudu slastica i božićnih specijaliteta i pjesmu čestitara koja će ugrijati naša srca i donijeti pravi duh Božića. Ipak, Najslađa božićna priča pripremljena je za najmlađe čija srca kucaju najjače na spomen Božića i božićnih blagdana.

-Ove ih godine vodimo na Sjeverni Pol, u topli dom Bake Mraz. Ona za njih priprema puno kreativnih radionica i animacija, a kao i sve naše bake, i Baka Mraza zna recepte za najukusnije slastice koje će im rado otkriti na kuharskim radionicama u grijanoj kupoli. Božićno raspoloženje nastavit će se i u potrazi za božićnim blagom i vilenjacima, božićnim predstavama, ali i igrama na ledu jer ćemo, i ove godine, uživati u klizanju na više od 360 m2 leda pod zvjezdanim i nebom i uz najljepše božićne pjesme!- ističu u Turističkoj zajednici, koja nastavlja i s tradicionalnim zajedničkim paljenjem adventskih svjećica uz prigodni program.

-Vodimo vas i na Najslađu adventsku turu – šetnju lampašima po Zaprešiću, a posebno slatka ove godine je glazbena priča! Pripremite se za puno sjajnih tuluma jer Najslađi glazbeni program ovogodišnjeg adventa donosi dvadeset večeri obojanih live svirkama i top koncertima, a sve kako bi blagdanska druženja na trgu bila što veselija! Na pozornicu nam stižu Ida Prester, Saša Lozar, Meritas & Jelena Radan, Tri soprana ONE, a Luka Nižetić priprema veliki božićni party. Šećer na kraju bit će i Najslađi doček nove 2023. uz fenomenalan tulum s poznatom grupom Vigor!- za kraj će iz zaprešićke turističke Zajednice.