fbpx

Petak, 11 Siječanj 2019 20:52

VIDEO/FOTO: Pub Cubismo u lutriji sedmeraca do polufinala na Drvenkarovom memorijalu

Napisao

Nakon što su sutrašnju završnicu 40. izdanja MNT Čedomil Drvenkar u veteranskoj konkurenciji izborili Kurbla, CB Mozart Videomix, CB Donitej i Pacijenti, večeras su ito u seniorskoj konkurenciji napravili S.U.R.L.A., MNK Sasina, Pub Cubismo i CB Mozart.

Najzanimljivija četvrtfinalna utakmica današnjeg dana bila je ona između branitelja naslova Pimonta i Pub Cubisma, u kojoj je slavila momčad Pub Cubisma koja je u dva navrata lovila zaostatak, da bi na kraju ulazak u sutrašnju završnicu izborili nakon izvođenja udaraca sa sedam metara, što možete vidjeti OVDJE.

Sutrašnji program na parketu II. osnovne škole kreće u 13 sati polufinalnim utakmicama veterana, seniorska polufinala kreću od 14,10 sati. Finalni susreti na rasporedu su u 18,15 u veteranskoj konkurenciji, dok seniorsko finale počinje u 19 sati. Finalnim utakmicama prethodit će proglašenje najboljih u sportu Grada Vrbovca za 2018. godinu.

REZULTATI ČETVRTFINALNIH UTAKMICA SENIORA
S.U.R.L.A. – Srećko tours 2:1 (Štivčić, Krstanović/ Babić)
Domaja – MNK Sasina 0:2 (Darojković, Gašpar)
Pimont – Pub Cubismo 3:3 (5:6- 7m) (Grdić, Jurčić, Ceraj/ V. Filipović, Drčić, N. Filipović)
CB Roko – CB Mozart 1:4 (Marković/ F. Filipović 2, Krajinović, Ivančić)

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti