Nogometni klub Mraclin i navijačka skupina GPP s uspjehom je organizirala još jedno izdanje memorijalnog malonogometnog turnira Blaž Galeković- Blaško u spomen na prvog predsjednika navijačke skupine GPP. Ovogodišnje izdanje turnira bila je najbolje do sada, a dvanaest prijavljenih momčadi prezentiralo je kvalitetan mali nogomet kojeg je pratio i veliki broj gledatelja.

Sudionici ovogodišnjeg turnira bili su; CB Pokupčanka & ŠRC Stari grad, Diname, Cvjećarna Anamarija, Tona i prijatelji, PPS Galeković, NK Odra, TAXI Bračić, Hitna VG, OPG Cvetnić, All star boys, Spužve i CB Egos koji su u prvoj fazi turnira razigravali u četiri skupine iz kojih su se pobjednici plasirali u završnicu turnira. Polufinale su tako izborili CB Pokupčanka & ŠRC Stari grad, Tona i prijatelji, OPG Cvetnić te CB Egos.

Najviše uspjeha na kraju su imali igrači Tone i prijatelja koji su nakon minimalne pobjede u polufinalu nad CB Pokupčankom & ŠRC Stari grad, u finalu koje je završilo bez pogodaka svladali OPG Cvetnić. Uz tri prvoplasirane momčadi pojedinačna priznanja uručena su; najboljem strijelcu Marku Cimeši (CB Pokupčanka & ŠRC Stari grad), vrataru Josipu Poglediću (Tona i prijatelji) te igraču Dariju Šestiću (OPG Cvetnić).

Objavljeno u Sport

Turnir Trofej Dinamo Hotela Sport igrat će se od 5. do 8. srpnja na malonogometnom terenu Hotela Sport uz bogat nagradni fond i popratni program. Ekipe koje će sudjelovati na turniru imaju mogućnost izboriti nastup na velikoj završnici koja će se od 31. kolovoza do 1. rujna igrati na zagrebačkoj Šalati i osvojiti prestižni naslov najbolje malonogometne ekipe u Hrvatskoj.

Hotel Sport, kao organizator turnira Trofej Dinamo u Ivanić-Gradu, prepoznao je pozitivne aspekte ovog projekta čiji cilj je okupiti mlade i ponovno ih približiti sportskim terenima. Besplatno je ustupljen malonogometni teren na kojem će se odigravati utakmice, a za članove udruge Futsal Dinamo i njihove obitelji osmišljena je posebna sportsko obiteljska ponuda uz promotivne cijene hrane i pića, smještaja, besplatnog ulaza na bazen, gledanje utakmice četvrtfinala Svjetskog prvenstva ako naša reprezentacija izbori nastup, te zabave uz tamburaše i DJ-a u petak i subotu.

Futsal turnir Trofej Dinamo Hotela Sport zadnji je u nizu od tri turnira Trofej Dinamo, nakon Bjelovara i Kutine, koji se održavaju izvan područja Grada Zagreba. Uz seniorski turnir, u subotu će se igrati i ženski turnir.

Ekipe se mogu prijaviti na brojeve telefona 099/540-9179 ili 091/289-5060.

Objavljeno u Sport

Vukomeričke gorice, ti pitomi bregi povrh Velike Gorice i ovog ljeta svim svojim mještanima nude nezaobilaznu zabavu uz mali nogomet. Malonogometna liga Vukomeričkih gorica ušla je u svoje petnaesto izdanje, a nas je put odnio u Gornji Hruševec gdje je odigrano drugo kolo lige koja ove godine broji 17 momčadi koje će do blagdana Velike Gospe svakog vikenda odigravati svoje utakmice ne bi li ostvarili što bolji plasman.

Naslov od lani brani Kravarsko, a uz njih prestižnom titulom najbolje momčadi Vukomeričkih gorica do sada su se okitili još Velika Buna, Novo Brdo i Dubranec. Biti pobjednikom ovdje stvar je prestiža, no bitnije od svega je druženje, zbog čega je nekolicina istomišljenika i pokrenula ligu prije petnaest godina, koja je zahvaljujući velikoj volji i entuzijazmu sviju opstala tijekom svih ovih godina. Nažalost, ovog su se ljeta pritisnuti godinama iz natjecanja povukli igrači Lijevih Štefanka, no mlade generacije sve više nadiru pa tako danas pažnju plijene neke druge momčadi i igrači.

A da se ova liga ne igra tek tako najbolje svjedoči podatak kako njezin voditelj Zlatko Petrac nakon svakog kola izdaje i službeni glasnik lige. Nisu tu navedene samo puste brojke i rezultati, štoviše Zlatko u svome stilu opisuje cijelo kolo, kao i sve utakmice. Lagano ljetno štivo za preporuku je svima svakog ponedjeljka kada glasnici ugledaju svjetlo dana.

Po odigravanju utakmica u Gornjem Hruševcu Zlatko je između ostalog zapisao: „Produženi vikend uzeo je svoj danak, nešto manje posjetitelja nego što smo se nadali, ali vjerujemo da oni koji su bili nisu bili razočarani. Cure, dekle, sretno ratavljene (ne svojom krivnjom) i ostala ženska bića su se lijepo pokazala. Dotjeranje, upicanjene i .................. da. Utakmice solidne kvalitete i poprilične zanimljivosti. Neke. Polako se već nadzire krug favorita, ali kad dođe srpanj i godišnji onda bumo videli kako bu se gdo snašel i organiziral.“

Objavljeno u Sport
Nedjelja, 17 Lipanj 2018 15:33

Vrbovečki Komunalac osvojio Lonjicu

Slavljem igrača Komunalca završilo je treće izdanje malonogometnog turnira u Lonjici koji se u prethodna dva dana igrao u organizaciji Nogometnog kluba Lonja. U finalnom susretu Komunalac je bio uspješniji od BTP Sesveta, koje su pak u polufinalu s 5:0 svladale Lavove ponora, dok je Komunalac finale izborio boljim izvođenjem udaraca sa sedam metara kontra Puba Cubismo kojem je na kraju pripalo treće mjesto.

Tri prvoplasirane momčadi nagrađene su peharima i novčanim nagradama, a prigodne statue primili su i najbolji vratar Filip Jendriš (Komunalac), igrač Josip Slišković (Komunalac) te strijelac Matija Dimović (Pub Cubismo). Uz njih trojicu idealnu šestorku turnira još čine Filip Hranjec, Mario Ćosić i Slavko Vidović.

-Zahvaljujem se svima igračima, bendovima, volonterima, jer ovakav događaj koji traje dva dana teško je napraviti s obzirom na mali broj ljudi koji žele pomoći. Glazbeni sastavi su u potpunosti opravdali povjerenje. Šteta za prohladno i oblačno vrijeme koje je mnogim ljudima bilo protivnik dolaska- rezimirao je dvodnevno događanje u Lonjici Igor Maksimović.

Objavljeno u Sport

U petak su u Dragovanščaku odigrane utakmice grupne faze Malonogometne lige Prigorja koja se ove godine igra po osamnaesti puta. Izravan ulazak u polufinale izborio je Malonogometni klub Gornja Zdenčina, čiji su igrače ove sezone u natjecanju pod okriljem Nogometnog središta jastrebarsko osvojili dvostruku krunu.

Za preostala tri mjesta u polufinalu večeras od 19 sati razigravaju; CB Kiss Golo Vrh-Braceki Krašić, Kupinec- Nikhof Torbar i Kokot Agro-MNK Prigorac.

REZULTATI RAZIGRAVANJA PO SKUPINAMA
SKUPINA A: CB Kiss Goli Vrh – Kokot Agro 1:1, CB Kiss Goli Vrh – Kupinec 7:0, Kokot Agro – Kupinec 1:0
SKUPINA B: MNK Prigorac – Nikhof Torbar 1:5, Braceki Krašić – Nikhof Torbar 0:0, Braceki Krašić – MNK Prigorac 0:2, MNK Gornja Zdenčina – MNK Prigorac 2:0, MNK Gornja Zdenčina – Nikhof Torbar 2:1, MNK Gornja Zdenčina – Braceki Krašić 3:0

Objavljeno u Sport

Večeras u Lonjici kreće treće izdanje malonogometnog turnira Lonjica 2018. koji je okupio 14 momčadi koje su podijeljene u četiri skupine. Danas će se odigrati utakmice po skupinama, dok je sutra na rasporedu završnica turnira.

Razigravanje po skupinama počinje večeras u 18 sati, a na rasporedu je 18 susreta. Čast da otvore ovogodišnji turnir pripala je BTP Sesvetama i juniorima Lonje. Posljednji susret na rasporedu je u 1 sat iza ponoći kada će na teren u Lonjici istrčati Tudum Pirakovec i Žmigavci.

Sudionici ovogodišnjeg turnira su; BTP Sesvete, Surla SC Žanin, Komunalac Vrbovec, NK Lonja juniori, NK Lonja veterani, Tudum Pirakovec Pizzeria Barry, Žmigavci, Lavovi ponora, Pub Cubismo, Skandal tim Peskovec, AP Prelog, TAXI Neven, Dado montaže Peskovec i Srećko tours.

Objavljeno u Sport

U tijeku su prijave za malonogometni turnir u Brezovici koji će se na igralištu s umjetnom travom održati na blagdan Tijelova (četvrtak, 31. svibnja) te u petak 1. lipnja kada je na rasporedu završnica.

Ukupni nagradni fond turnira iznosi 11 tisuća kuna; pobjedniku će uz pehar pripasti 7 tisuća kuna, drugoplasiranoj momčadi 3, a osvajaču trećeg mjesta tisuću kuna. Također, nagrađeni će biti i najbolji pojedinci. Kotizacija za nastup iznosi 700 kuna, a svakoj su momčadi zagarantirane minimalno dvije utakmice. Prijave se primaju do srijede, 30. lipnja do 20 sati kada će se u klupskim prostorijama NK Brezovice održati i izvlačenje parova.

Sve ostale informacije mogu se dobiti kod Darka (098/388-890) i Dubravka (091/944-5066).

Objavljeno u Sport

Humanitarni malonogometni turnir "Sportom protiv droge" održava se od 28. svibnja do 15. lipnja na terenima Izletišta Petek u Ivanić-Gradu, a cjelokupni nagradni fond ovogodišnjeg turnira iznosi 50 tisuća kuna. U sklopu glavnog turnira održat će se i zasebni turniri za veterane, seniore, limače i srednjoškolce te ženski turnir.

Projekt humanitarnog malonogometnog turnira „Sportom protiv droge“ započeo je još 2000. godine kao inicijativa u okviru Srednje škole Ivan Švear, te se tijekom godina prometnuo u jedno od glavnih sportskih događanja u Zagrebačkoj županiji ali i šire. Glavni cilj ovog projekta je promicanje pozitivnih aspekata bavljenja sportom i zdravog načina života te prevencija ovisnosti.

U 18 godina, otkada se turnir održava, nastupilo je preko 700 ekipa te je prikupljeno preko 250 000 kuna koje su donirane kući za odvikavanje od ovisnosti Cenacolo u Vrbovcu, Caritasu župe Sv. Petra u Ivanić-Gradu i Caritasu župe Blažene Djevice Marije u Kloštar Ivaniću, Crvenom križu Ivanić-Grad, sugrađanima u potrebi te mnogim drugim ustanovama i pojedincima.

Objavljeno u Događanja
Utorak, 22 Svibanj 2018 16:07

Svi su željeli biti dijelom Humanitarke

Gorički Bad Blue Boysi još jednom su uspjeli u svome naumu. Peto izdanje netom završene Humanitarke najbolje je do sada. 32 momčadi, kvalitetan mali nogomet, zadovoljni posjetitelji, kao i puna srca organizatora samo su djelić svega onoga što se u subotu moglo doživjeti na betoncu u Cvjetnom naselju.

Zaista, letvica je dignuta na vrlo visoku razinu što s pravom ovom turniru daje kultni status, ma što god neki mislili o tome. Biti pobjednikom na njemu stvar je prestiža, a koliko je momčadima stalo da budu najbolje govori podatak kako niti jedan pobjednik do sada nije obranio naslov pobjednika. Ovogodišnji je turnir okupio i neka eminentna malonogometna imena; uz domaće prekaljene zvijezde Igora Mostarlića i Dorijana Ožvalda, atmosferu Cvjetnog naselja osjetili su i proslavljeni hrvatski futsal reprezentativac Mario Švigir, Dario Šestić i Mario Ćibarić.

Finalnog susreta ne bi se posramili niti hrvatski prvoligaški stadioni, jer oko betonca se naguralo gotovo pet stotina posjetitelja koji su pratili dvoboj između TAXI Bračića i All in automobila. Završilo je bez pogodaka, a tada je na scenu stupio nesavladivi Mario Švigir koji je Bračiće odveo do naslova najbolje momčadi.

Želeći očuvati uspomenu na svoga prijatelja Domagoja Matezovića- Mića koji je s njima od prvog dana radio i bio dio Humanitarke, organizatori su odlučili uvesti nagradu za najboljeg igrača koja nosi upravo njegovo ime. Laskavom titulom ove je godine okrunjen Mario Švigir.

Zajednička poruka svih sudionika, ali i posjetitelja bila je vidimo se ponovno do godine, a kako je to bilo ove godine pogledajte u našoj FOTOGALERIJI.

Objavljeno u Sport

Velikogorički Bad Blue Boysi sutra će po peti puta organizirati sada već tradicionalni humanitarni malonogometni turnir „Humanitarku“ koja iz godine u godinu na betonac u Cvjetnom naselju privlači sve veći broj posjetitelja, ali i ekipa. Ovogodišnje izdanje turnira okupilo je rekordne 32 momčadi, a kolika je bila navala ekipa najbolje svjedoči podatak kako su organizatori morali sprovesti anketu da li su ekipe za koncept s 24 ili 32 ekipe. Naravno, odlučilo su se za veći broj, koji je opet bio premalen da primi sve zainteresirane.

Uz brojne ekipe s goričkog područja, na ovaj se turnir rado odazivaju i ekipe iz Zagreba i Siska, a ove će godine premijerno zaigrati i jedna zadarska ekipa. Uz prošlogodišnjeg branitelja VG Sport Caffe, na ovogodišnjem turniru zaigrat će još; Porsche Inter Auto, Keraterm, CB Kod Rojca, Master centar Zagreb, Legalis team, CB Gem, GČ Rakarje, Alpas team-CB Barbara, JK Pinky, Siščani, CB Scotch-Goričani, TAXI Bračić, PA3K Sales, CB Alkar, CB Music Hall, All in automobili, Club 100, BBB ZG, Grapro, Pikčeva družina, CB Feniks, Četvrtkom u 9- CB Baltazar, Frankići, Zagrebački mališani, CB Passage-VGdanas, CB Roko-01 Portal, Zadranka, Druga ekipa-VG Subtera, Cvjetići, Pe-ne, CB Pokupčanka&ŠRC Stari grad. 

Početak je sutra u 8 sati, dok je finalni susret predviđen u 21 sati. No, cjelodnevni program u Cvjetnom naselju osim vrhunskih utakmica, donosi i školicu stolnog tenisa, dječji nogomet, suvenire i članstvo u Futsal Dinamu, kao i brojna druga iznenađenja.

Biti pobjednikom na ovom turniru velika je čast i privilegija, te se već sada stvorio veliki rivalitet pogotovo kod domaćih ekipa. No, osim pobjede bitan je i onaj humanitarni dio cijele ove priče, u kojem su Goričani prethodnih godina bili i više nego uspješni, jer na dosadašnjim turnirima na kojima su se prikupljala sredstva za Franku Sučić, sestre Bičanić, sestre Mićanović te lani za Frana Krasnića prikupili su gotovo 70 tisuća kuna.

Ovogodišnji turnir posvećen je velikom prijatelju organizatora koji je i sam sudjelovao u prethodnim turnirima Domagoju Matezoviću- Miću te Marijofilu Crnjcu- Brzom za koje će se i prikupljati sredstva na sutrašnjem turnira, na kojem dobre zabave neće izostati.

Uvertira je bila izvlačenje parova u kultnom goričkom kafiću, CB Passageu gdje su se organizatori zahvalili onima koji su se odazvali na turnir, ali i pozvali sve ostale ljude dobra srca da im se pridruže u Cvjetnom naselju i još jednom pokažu kako Velika Gorica ima veliko srce.

Objavljeno u Sport
Stranica 1 od 4

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
info@01portal.hr
091/576-4485

Nedavne vijesti