fbpx

Zajednica športskih udruga Grada Zaprešića proglasila je najbolje sportaše Zaprešića u 2018. godini, a na svečanosti održanoj u zaprešićkoj srednjoj školi laureatima su uručena priznanja. Predsjednik Zajednice Vladimir Pavetić naglasio je kako sportaši svake godine ostvaruju visokovrijedne rezultate iako ne rade svi u idealnim uvjetima, no Zajednica pokušava svima osigurati maksimalno kvalitetne uvjete za rad.

Najprestižniju nagradu, sportašica godine, osvojila je taekwondoistica Melani Adamić Golić, dok je najboljim sportašem proglašen kuglač Luka Bolanča. Najbolji muški klub je Kuglački klub Zaprešić, dok je u ženskoj konkurenciju najboljima proglašen Ženski rukometni klub Zaprešić.

Ove izuzetne uspjehe zaprešićkih sportaša, u svim kategorijama, cijene i prepoznaju mnoge sportske i društvene institucije u Zagrebačkoj županiji i Hrvatskoj. Posebno velik značaj zaprešićki sportaši, ali i Zajednica športskih udruga grada Zaprešića, ugradili su u Zajednicu športskih udruga Zagrebačke županije, a to je istaknuo i Boris Makarun, zamjenik predsjednika županijske sportske Zajednice.

-Posebno je lijepo vidjeti mlade koji svojim predanim radom dokazuju kako je sport moguće kombinirati sa školskim i drugim obvezama. Oni su opravdana nada u našu budućnost kao što je opravdano bilo i osnivanje županijske zajednice koju su osnivali i zaprešićki sportaši. Poseban je ponos biti najbolji u konkurenciji više od dvije tisuće sportaša u Zaprešiću, a posebno kad se zna da su zaprešićki sportaši među najboljima i u Županiji- rekao je Makarun.

Objavljeno u Sport

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti