Sudjelovalo je šest klubova

FOTO: Prstići Poleta najbolji u Turopolju

Polet je u finalu bio bolji od vršnjaka Bana Jelačića
DSC_5742

Nogometni klub Turopolje uz proslavu Dana Turopolja organizirao je drugo izdanje malonogometnog turnira prstića na kojem je nastupilo šest klubova. Uz domaćina, NK Turopolje, pozivu organizatora odazvali su se još Mraclin, Turopoljac, Dinamo Hidrel, Polet i Ban Jelačić.

Naslov pobjednika osvojila je momčad Poleta koja je u finalu s 1:0 svladala Ban Jelačić, dok su treće mjesto osvojili najmlađi igrači Dinamo Hidrela.

-Stvarno je zadovoljavajuće vidjeti ovoliko ljudi na jednom mjestu, zbog čega je nama čast da možemo organizirati jedan ovakav turnir. Ne idemo na masovnost, već pozovemo naše klubove iz susjedstva koji nam se s radošću odazovu. Djeca se druže i zaista mogu reći kako je ovo jedan lijep događaj-rekao nam je predsjednik Nogometnog kluba Turopolje Mario Filipović.

Ovim turnirom započelo je i obilježavanje 100. obljetnice nogometa u Turopolju, što će biti popraćeno i revijalnim utakmicama prstića i limača Turopolja protiv Dinama (, dok je za kraj kolovoza u planu svečana sjednica, na kojoj bi trebala biti prezentirana i prigodna publikacija.

Sport
Velika Gorica