fbpx
Ponedjeljak, 01 Listopad 2018 14:54

Mlađi kadeti Rugvice drugi na turniru u Valpovu

Napisao

I dok je seniorska momčad Rugvice, u vikendu za nama mirovala, aktivni su bili mlađi kadeti koji su sudjelovali na memorijalnom turniru Zlatko Ivić Čiva, na kojem su zauzeli drugo mjesto.

Grupnu fazu u Belišću, mladi Rugvičani su odradili bez ijedne pogreške ostvarivši pobjede protiv momčadi Ivana, ZG Dubrave, Varaždina te Izviđača. U drugi rukometaši Rugvice prenijeli su 2 boda te im je trebala tek jedna pobjeda u polufinalnoj skupini za prolazak u polufinale. Nju su ostvarili u susretu protiv Kozarske Dubice, tako da je susret protiv domaćina Valpova bio nevažan.

U polufinalnom susretu s 12:8 Rugvičani su svladali Trsta, da bi ih u finalu dočekala momčad Valpovke, koja ih je nakon poraza u polufinalnoj grupi, porazila i u finalnom susretu. Uz drugo mjesto, rukometašima Rugvice pripala su i dva pojedinačna priznanja; Zvonimir Hrka proglašen je najboljim vratarom, a Nikola Ivanković najboljim igračem turnira, čime su obojica zauzeli i mjesta u najboljoj sedmorci turnira.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti