fbpx

Ponedjeljak, 14 Siječanj 2019 13:29

Ines Grdenić brončana, a Vita Kučan srebrna na Grand Prixu Croatia

Napisao/la Redakcija

Samobor je za vikend bio u znaku karate, budući da je po 28. puta održan najjači karate turnir u Hrvatskoj, Grand Prix Croatia na kojem su ove godine nastupila 1623 natjecatelja iz 213 klubova i čak 25 država. Za mnoge je ovaj turnir bio posljednja priprema pred Europsko prvenstvo kadeta, juniora i mlađih seniora koje će se početkom veljače održati u Danskoj.

Na turniru u Samoboru nastupili su i natjecatelji Karate kluba Velika Gorica koji su osvojili dva odličja. Ines Grdenić je u kategoriji mlađih seniorki osvojila broncu, a Vita Kučan srebro u konkurenciji učenica.

-Veseli nas činjenica što su uz Vitu i Ines veliki broj naših boraca bili jako blizu medalje, no nedostajalo je malo sportske sreće. Konkurencija je bila jaka u svim uzrasnim kategorijama, a sretni smo što su naši najmlađi imali priliku osjetiti po prvi puta kako je nastupiti na jednom tako velikom i jakom natjecanju- poručio je trener Goran Živković.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti