fbpx

Srijeda, 05 Prosinac 2018 09:18

FOTO: Košarkaši VelGora pobjednici turnira u Jastrebarskom

Napisao

Košarkaški klub Jaska organizirao je 27. puta košarkaški turnir „Jaska 2018“, a ujedno i 21. Memorijalni turnir Davor Popović. Uoči turnira uprava te 20-ak mladih članova Košarkaškog kluba Jaska, odali su počast svojim nikad prežaljenim članovima, Davoru Popoviću i Davidu Dimnjakoviću koji su svaki na svoj način ostavili neizbrisiv trag u povijesti kluba.

Turnir je ove godine igran u kategoriji mlađih kadeta, a uz Jasku sudionici turnira bili su mladi košarkaši Petra Zrinskog i VelGora, koji su osvojili prvo mjesto ostvarivši dvije pobjede. U susretu protiv Vrbovca slavili su sa 73:15, dok su domaćine turnira kojima je pripalo drugo mjesto svladali s 84:46. Pobjednička momčad imala je i najboljeg igrača turnira, Ivana Vukojevića.

Tijekom dana održana su i pojedinačna natjecanja, pobjednik u izvođenju slobodnih bacanja bio je Luka Radić, a trice je najpreciznije šutirao desetogodišnji Robin Vuković, oba članovi Košarkaškog kluba Jaska.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti