Snježana zatvorila samoborski tjedan “Večere za 5 na selu”

32 boda nisu bila dovoljna Snježani da preuzme vodstvo, ali je zato Tomislavova pobjeda izazvala burne reakcije gledatelja

RTL

U petak navečer kod Snježane se kuhala i servirala posljednja “Večera za 5 na selu” u ovoj sezoni. Unatoč desetkama koje je dobila, domaćica nije preuzela vodstvo i tako je Tomislav osvojio glavnu nagradu, piše RTL.

Dvanaesta sezona “Večere za 5 na selu” došla je do posljednje epizode, a čast da kuha u završnici sezone pripala je umirovljenici Snježani Repac iz Svetonedeljskog Brega. Domaćica je goste dočekala s domaćim aperitivom, a Ivan joj je u znak isprike darovao ružu, što se Snježani jako svidjelo. Nakon ugodnog dočeka na stol je stiglo predjelo – Dašak Mediterana, što su zapravo bila jaja punjena namazom od tune i sira.

– Predjelo mi je izgledalo jednostavno i nije mi odgovarala kombinacija tune i sira, komentirao je Tomislav, a i Lukrecia je imala slično mišljenje, dok je Ivanu i Jeleni bilo ukusno:

– Okus mi je bio fantastičan!

RTL

Sva sreća pa Tomislavu predjelo nije bilo po volji jer je Ivana smetala muha koja je letjela po stolu i kasnije sletjela na Tomislavovo jelo, a pijanist se nije ustručavao da je ošamuti baš na njegovu tanjuru, što je nasmijalo sve natjecatelje, osim Tomeka:

– To nije bilo potrebno.

Za glavno jelo Snježana je svoje goste pokušala osvojiti telećom roladom, koja se opet najviše svidjela Ivanu i Jeleni dok je Lukreciji bilo ukusno, ali žilavo, a Tomislavu samo žilavo:

– Pretvrda rolada, ni vilica nije mogla proći kroz meso!

Samoborska kremšnita bio je desert koji je svima izmamio osmijeh na lice kad je stigao na stol.

– Samoborske kremšnite za kraj samoborskog tjedna su pun pogodak! Kremšnite su odlične, pohvalila je Jelena koja je jedina tražila repete, a desert se posebno svidio i Lukreciji:

– Zaista je to dobro napravila!

RTL

Ivanu su se također svidjele dok Tomislavu – nisu:

– Nije bila slatka, puno brašna i čudan okus…

Kao iznenađenje večeri domaćica im je pročitala jednu svoju pjesmu, a onda je na red stiglo ocjenjivanje i proglašenje pobjednika. Jelena i Ivan Snježani su dali desetke jer im je sve bilo ukusno, Lukrecia joj je dala devetku, a Tomislav nisku trojku! Tako je Snježana s ukupno 32 boda završila na trećem mjestu, a pobjednik samoborskog tjedna je Tomislav sa 35 bodova!

– Šok i nevjerica! Drago mi je i svima bih se zahvalio, bili ste mi dobra ekipa i vama čestitam na uspjehu, kazao je Tomislav.