ŠKORO SAMOUVJERENO PORUČIO: Idem u drugi krug s Tomaševićem i mogu ga dobiti

On je jedini koji ga može "dobiti", tvrdi kandidat Domovinskog pokreta za zagrebačkog gradonačelnika, budući da ima daleko veća iskustva kad je u pitanju upravljanje sustavima

Jurica Galoić/PIXSELL

Kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Zagreba Miroslav Škoro poručio je da će ući u drugi izborni krug s Tomislavom Tomaševićem jer je on jedini koji ga može “dobiti” budući da ima daleko veća iskustva kad je u pitanju upravljanje sustavima.

– Jako dobro znam tko stoji iza Tomaševića i tko bi došao ustvari na vlast u gradu Zagrebu, a potom je njihov plan i da kroz četiri godine uistinu odvedu Hrvatsku u jednom smjeru u kojemu sam živio do 1989. godine. S tim sustavom se ne slažem, istaknuo je Škoro na konferenciji za novinare na kojoj je s predsjednikom Zelene liste Nenadom Matićem potpisao Sporazum o izbornoj suradnji.

Škoro je rekao kako ne želi da netko vrši nacionalizaciju te da je on za slobodno tržište i tržišni pristup zelenim politikama, a ne na način za kakav se zalaže Tomašević.

– Zelena politika je nešto što će provoditi Slaven Dobrović i gospodin Matić, a neće provoditi gospodin Tomašević. Strpjet će se još neko vrijeme sigurno, jer zelen je definitivno, poručio je Škoro.

Kaže i da su protiv loše vođenoga sustava koji je svugdje u Hrvatskoj pustio korijenje kroz duopol, a u nekim gradovima, poput Zagreba ima “svoje bočne trgovačke partnere”. Škoro kaže da je Zagreb devastiran i zapušten te je siguran da se u četiri godine njegovog mandata može napraviti puno da ponovno zasvijetli, a posebice misli na zelene politike gdje je grad na žalost totalno zapušten. Garantira da će u godinu dana sanirati odlagalište otpada Jakuševec.