Sjajnu sezonu Lonja okončala na trećem mjestu

Nogometaši Lonje devetom uzastopnom pobjedom na kraju su zauzeli sjajno treće mjesto u poretku klubova Prve županijske lige- Istok. Na ruku im je išao i rezultat iz Novog Čiča gdje je Ostrna favoriziranom Banu Jelačiću, otkinula dva boda. Za uspjeh je bilo bitno nazvati Igora Mostarlića koji je sjeo na klupu i u finišu prvenstva podizao ljestvicu iz kola u kolo, čime je Lonja postala jedan od favorita za naslov sljedeće sezone.

Dva Igora, Mostarlić i Maksimović napravili su u malo vremena moćan stroj koji melje sve pred sobom.

-Igrači koji igraju u Lonji mogli bi nastupati u klubovima višeg ranga, ali Lonja danas ima ono nešto, ima dušu, ima navijače, atmosferu i što je najbitnije ima plan i viziju- kaže nam predsjednik Maksimović.

Nakon što je u srijedu u Dubravi pukla petarda, jučer je pala ekipa Mladosti iz Obrezine rezultatom 3:1, a pogotke su postigli Postružin, Baček i kapetan Salopek.

-Hvala svima koji su bili uz klub, ovim putem pozivam sve mještane da se uključe u rad kluba i da zajedno radimo na promociji mjesta. Hvala trenerima u omladinskom pogonu. Navijači na čelu s Dadom i Maslaćem pravo su osvježenje, ne sjećam se kad je u Lonjici bila bakljada. Kako god bilo,Uprava kluba ostvaruje zacrtan cilj, nogomet se vratio u Lonjicu- rekao nam je Maksimović.

Pred Lonjom je sutra polufinalna utakmica Kupa Nogometnog središta Vrbovec, gdje ih očekuje gostovanje kod Rakovca.