Sjajan uspjeh Parataekwondo kluba Rugvica na Prvenstvu Hrvatske

Osvajanjem državnog naslova Filip Cimaš i Daniela Topić ušli su u parataekwondo reprezentaciju Hrvatske, koju 21. i 22. listopada očekuje Svjetsko prvenstvo u Kini
WhatsApp Image 2021-06-20 at 22.09.18

U vikendu za nama održano je državno taekwondo Prvenstvo Hrvatske, na kojem su učešće uzeli i natjecatelji Taekwondo i Parataekwondo kluba Rugvica, koji su polučili sjajan rezultat.

Na četvrtom prvenstvu Hrvatske u para taekwondou koje je održan u Zagrebu nastupilo je 13 klubova s 58 natjecatelja, među kojima su rugvički taekwondoisti osvojili četiri odličja. Zlatne medalje i naslove državnih prvaka osvojili su Filip Cimaš u kategoriji P31 te Daniela Topić u kategoriji P20 i P30, dok je Viktor Vajda Tortić bio drugi u kategoriji P20.

Osvajanjem državnog naslova Filip Cimaš i Daniela Topić ušli su u parataekwondo reprezentaciju Hrvatske, koju 21. i 22. listopada očekuje Svjetsko prvenstvo u Kini.

U Zaprešiću je pak održano na Prvenstvu Hrvatske u taekwondou, na kojem je Valentino Plavec u kategoriji do 78 kilograma osvojio treće mjesto.

Hrvatska
Općina
Rugvica
Sport
Zagrebačka županija