SENZACIJA NA KUTIJI ŠIBICA: Keraterm Centroplimont izbacio Dobermann

Nošeni mnogobrojnom publikom igrači Keraterma Centroplimonta priredili su senzaciju u četvrtfinalu Kutije šibica, izbacivši favorizirani CB Dobermann

Luka Stanzl/PIXSELL

Nošeni mnogobrojnom publikom igrači Keraterma Centroplimonta priredili su senzaciju u četvrtfinalu Kutije šibica, izbacivši favorizirani CB Dobermann. Još jednom Kutija šibica je pokazala svu svoju draž, jer kvartovska ekipa nadjačala je razvikanom protivnika i nekadašnjeg osvajača Kutije.

Nakon izuzetno zanimljivih i uzbudljivih 40. minuta Keraterm Centroplimont slavio je s 2:1, preokrenuvši rano vodstvo Dobermanna. Renato Rumbak Dobermann je doveo u vodstvo u šestoj minuti. Sa zvukom sirene na isteku prvog dijela poravnao je Krešimir Frigan, da bi u 27. Matteo Hrga pogodio za vodstvo Keraterma, koje je njegova momčad uspjela sačuvati do kraja susreta. Pritiskali su Dobermanni u preostalom vremenu, no mreža sigurnog Karasa ostala je netaknuta te je moglo započeti veliko veselje na terenu i tribinama.

U polufinalu, u utorak od 17,30 Keraterm Centroplimont igra protiv Poliklinike Milivojević, a nakon njih u 18,30 na teren će Krešimir Keta Bandić i Juicy Maraska.