Sanja Borovec i HDZ uvjerljivi pobjednici u Jakovlju

Aktualna načelnica Jakovlja, Sanja Borovec i u narednom će mandatu obnašati dužnost načelnice

Aktualna načelnica Jakovlja, Sanja Borovec i u narednom će mandatu obnašati dužnost načelnice. Na jučer održanim izborima, Sanja Borovec nije imala protukandidata te je s 1039 dobivenih glasova, potvrdila dobar posao koji je zajedno sa svojim timom odradila u proteklom mandatu.

-Vaše ukazano povjerenje predstavlja zadovoljstvo, ali ujedno i obavezu, čast i motivaciju u postizanju dugoročnih razvojnih ciljeva koje smo već započeli u proteklom mandatu, ali i onih koji su ispred nas, kao i obavezu da tijekom sljedeće četiri godine nastavim raditi na dobrobit Općine Jakovlje i svih njezinih stanovnika. Prepoznali ste naše zalaganje, upornost i rad u proteklim godinama. Prepoznali ste projekte koje smo ostvarili i one koji tek slijede. Potvrda je to da smo na pravom putu.

Napredak i razvoj svih stanovnika, ali i same Općine Jakovlje moji su prioriteti. Ovdje smo zbog svih mještana i naravno da ćemo od prvog do posljednjeg dana novog mandata raditi i stvarati za naše mještane, za našu Općinu Jakovlje. Baš zato, sa svojim timom nastavljam s dovršavanjem svih započetih projekata, ali i s realizacijom novih, kako bi naša Općina bila mjesto ugodnijeg i boljeg života. U tu svrhu, dragi mještani, pozivam i Vas da vlastitim angažmanom u duhu zajedništva nastavimo graditi još bolje Igrišće, Jakovlje i Kraljev Vrh, po mjeri svakog stanovnika- istaknula je Sanja Borovec.

HDZ je također osvojio i većinu u Općinskom vijeću sa 71,41 posto osvojenih glasova, dok je lista HSU-a osvojila 28,58 posto potpore birača. Preračuno u mandate HDZ ima 9, a HSU 4 vijećnika u novom sazivu Vijeća.