Uspješan završetak sezone

Samoboru Kup NS Samobor, Sven Raić vraća se na klupu

Golovima Balena i Regovića, Samobor je slavio s 2:1, čime je na najljepši mogući način spušten zastor na sezonu, u kojoj je momčad u konačnici zauzela peto mjesto u 3. NL Centar
352773116_767291321913258_2692231420779961073_n

Nogometašima Samobora pobjedom su se oprostili od sezone. U finalnoj utakmici Kupa NS Samobor, Samoborci su u vlastitom dvorištu bili uspješniji od Tigra iz Svete Nedelje te su u vitrine spremili novi trofej.

Golovima Balena i Regovića, Samobor je slavio s 2:1, čime je na najljepši mogući način spušten zastor na sezonu, u kojoj je momčad u konačnici zauzela peto mjesto u 3. NL Centar. Ovim uspjehom, seniorska momčad ponovila je uspjeh juniora, koji su također osvajači Kupa.

-Lijep završetak sezone. Čestitka dečkima i treneru Željku Štulecu na osvajaju trofeja, kojim smo mogu reći na najljepši način okrunili sezonu koja je bila uspješna- naglasio je sportski direktor Samobora, Mario Makarun, otkrivši za naš portal, kako se na klupu nakon polusezone u HNK Gorici vraća Sven Raić.

-Sven Raić se vraća u Samobor. Sve smo dogovorili i veselimo se ponovnom nastavku suradnje, koja je jesenas bila itekako uspješna- poručio je Makarun.

Spomenimo, i to kako su kadeti NK Samobora postali prvacima 2. NL Središte Zagreb, te će se od sljedeće sezone natjecati u 1. NL Središte Zagreb zajedno s momčadima Dinama, Lokomotive, Rudeša i Gorice.

Samobor
Sport