SABOR: Bez odgovora o raspuštanju

SDP-ovu zastupniku Gordanu Marasu nije odgovoreno na pitanje kada će biti raspušten Hrvatski sabor, odnosno raspisani parlamentarni izbori

Patrik Macek/PIXSELL

SDP-ovu zastupniku Gordanu Marasu nije odgovoreno na pitanje kada će biti raspušten Hrvatski sabor, odnosno raspisani parlamentarni izbori.

-Predsjedniče Sabora, recite građanima kad će biti raspušten parlament- pitao je Maras Gordana Jandrokovića, tražeći pritom stanku. Odgovor nije dobio, no stanka mu je odobrena.

-Hvala vam, odobrava vam se stanka- kratko mu je uzvratio Jandroković.

Maras je apostrofirao “informacije koje u offu dolaze iz HDZ-a”, a koje govore da su izbori i raspuštanje Sabora pred vratima.

Građani, njih 90 posto ne podržava odluku HDZ-a da napravi sve kako bi sebi omogućio što bolju startnu poziciju, a ugrozio zdravlje sugrađana, nego suprotno, zauzimaju se za izbore u rujnu, rekao je SDP-ovac.

-Niti jedna vlast se ovako šibicarski nije kockala sa datumom izbora, do zadnje sekunde ne žele reći ni partnerima ni građanima kad će biti, nego gledaju kako to odgovara Plenkoviću i Jandrokoviću- kazao je Maras.

Ustvrdio je i kako se Nacionalni stožer civilne zaštite razotkrio, odnosno da se “vidi da rade za HDZ”.