SA ŽUPANIJSKIH NOGOMETNIH TERENA: Rapsodija Turopoljca

Donosimo rezultate pod okriljem Nogometnog saveza Zagrebačke županije
DSC_5861

Za nama je nepotpuno 14. kolo Jedinstvene županijske lige u kojoj zbog problema s virusom nisu odigrana dva susreta. Oni koji su odigrani bili su izrazito efikasni, jer je postignut 31 zgoditak. Najraspucaniji bili su igrači Turopoljca koji su s čak 7:0 porazili Lomnicu, kojoj je to treći uzastopni poraz.

Zanimljivo je bilo u Mraclinu, gdje je istoimeni domaćin ugosti Naftaš Ivanić, koji je nakon prvih 45 minuta imao vodstvo od 2:1, da bi domaćini pogotkom kapetana Ivana Kosa u 92. minuti došli do nove pobjede i trećeg mjesta na ljestvici.

U ostalim susretima igrali su; Sloga-Dinamo 1:5, Vatrogasac-Vinogradar 4:1, TOP-Sveta Nedelja 0:0, Polet-Rakov Potok 5:0 i Rakovec-Klas 0:3, dok susreti Ban Jelačić-Stupnik i Strmec-Samobor nisu odigrani.

U 12. kolu Prve županijske lige-Istok, lider Kloštar dva je boda prosuo u gostima u Leknenom kod Posavca. Susret je završio rezultatom 2:2, a takvim raspletom profitirao je Ban Jelačić koji je s 2:0 porazio Bunu, te sada ima samo dva boda manje od vodećeg sastava lige. Uspješan niz nastavio je Vatrogasac koji je u Gaju došao do četvrte uzastopne pobjede svladavši istoimenog domaćina s 2:1. U ostalim utakmicama igrali su; Dinamo Hidrel-Dubrava 1:1, Zvekovac-Ostrna 1:1 i Milka Trnina-Mladost 1:1, dok je zbog samoizolacije igrača Lonje, odgođen susret između Lonje i Kupe.

U 14. kolu Prve županijske lige-Zapad igrali su; Klokočevac-Mladost (KS) 3:1, Sava-Vrh 3:0, Savski Marof-Bestovje 3:1, Mladost (L)-BSK 2:0, HNK Tigar Rakitje-Zrinski 0:2, Bregana-Mladost (KD) 2:1, Novaki-Krašić 3:1 i Jamnica-Jaska 3:1. Susret između Sloga SUZE i Pušće je odgođen.

Hrvatska
Sport
Zagrebačka županija