Festival rukometa u Poreču

Rukometašice Lokomotive opravdale ulogu favorita protiv Dugog Sela ’55

Vrlo dobra na dugoselskom golu bila je mlada Mia Mraković koja je imala 13 obrana, dok su Anja Vida Lukšić i Mihaela Bešen s 5 zgoditaka bile najbolje strijelkinje svoje ekipe
Lokomotiva Zagreb vs Dugo Selo 55 Jozo Cabraja/ kolektiff

Lokomotiva je prvi finalist ovogodišnjeg Kupa Hrvatske. U prvom polufinalnom susretu Lokomotiva je s 31:23 svladala Dugo Selo ’55, koje se nakon sedam godina vratilo na završnicu natjecanja, kojoj je domaćin Poreč.

U prvih trideset minuta to je bila izjednačena utakmica u kojoj su se ekipe izmjenjivale u vodstvu, da bi se na odmor otišlo s prednošću Lokomotive 14:11. Držale su Dugoselke priključak do isteka četrdesete minute kada je zagrebački sastav po prvi puta otišao na +5 (21:16). Na ulasku u posljednjih deset minuta prednost Lokomotive narasla je i na najvećih +9 (27:18). Uspjele su Dugoselke nakratko spustiti razliku na -6 (27:21), da bi na kraju šezdesete minute semafor pokazivao 31:23.

Jozo Cabraja/ kolektiff

Vrlo dobra na dugoselskom golu bila je mlada Mia Mraković koja je imala 13 obrana, dok su Anja Vida Lukšić i Mihaela Bešen s 5 zgoditaka bile najbolje strijelkinje svoje ekipe, dok su po 4 gola postigle Josipa Bebek i Petra Dičak. Kod Lokomotive je najefikasnija sa sedam golova bila Tena Japundža, dok je vratarka Antonija Mamić imala 12 obrana.

Dugo Selo
Sport