Rukometašice Dugog Sela uzvratile Bjelovarčankama na njihovom parketu

U Bjelovaru su zaostalu utakmicu 7. kola 1.HRL za žene odigrale ekipe Bjelovara i Dugog Sela '55, a gošće su slavile rezultatom 22:20

U Bjelovaru su zaostalu utakmicu 7. kola 1.HRL za žene odigrale ekipe Bjelovara i Dugog Sela ’55, a gošće su slavile rezultatom 22:20, uzvrativši tako Bjelovarčankama za poraz od samo prije nekoliko dana u Dugom Selu.

Domaćin je vodio samo u početnih šest minuta. Onda prednost seli na stranu gošći koje nakon prve četvrtine, uspijevaju stvoriti dva pogotka zalihe. Još dva, tri puta tijekom prvih 30. minuta imale su rukometašice iz Dugog Sela plus dva, da bi na predah otišlo s minimalnom prednosti jer je domaćin u posljednjoj sekundi zabio za 11:12.

Ključni trenuci susreta dogodili su se od 35. do 45. minute kada su gošće napravile seriju 7:1, i od 14:15, otišle na 15:21 i praktički riješile pitanje pobjednika. Bjelovar je doduše, nakon toga nanizao četiri pogotka za redom, ali za potpuni uzvrat nije bilo snage. U posljednjih sedam minuta, domaće rukometašice su postigle tek jedan pogodak.

Ema Guskić je dala čak deset od 2O pogodaka domaćina. Kod gošći sedam pogodaka Josipe Bebek, po pet Anamarije Galić i Valentine Čamber.

-Bjelovar nas je iznenadio na domaćem terenu gdje nismo uspjeli prekinuti i stići njihovu seriju 9:0. Za ovu utakmicu smo se kvalitetnije pripremili i nismo dozvolili da primamo lagane golove. Držali smo rezultat pod kontrolom i na kraju smo došli do zaslužene pobijedili- osvrnuo se na pobjedu svoje ekipe trener Nenad Plašić.