Rukometašice Dugog Sela ’55 u polufinalu Državnog prvenstva

U današnjim susretima Dugoselke su svladale Makarsku i Brod te se tako priključile Podravci u borbi za odličja

Kadetska ekipa ŽRK Dugo Selo ’55 uspjela je ostvariti cilj koji je postavljen uoči odlaska na Završnicu prvenstva Hrvatske u Poreč- ulazak u polufinale. Taj cilj ekipa trenera Nenada Plašića ostvarila je pobjedama protiv Makarske 24:21 te u izravnom dvoboju protiv Broda, kojeg su Dugoselke riješile s 23:9.

-Nakon dvije pobjede i ulaska u polufinale mogu reći kako je ovo bi itekako uspješan dan- na prvu će trener Nenad Plašić, koji je naročito zadovoljan izvedbom svojih djevojaka u susretu protiv Broda.

-Stvarno smo dobro odreagirali u tom susretu. Igra je bila odlična što pokazuje i rezultat- podvukao je Plašić, pred čijim igračicama je sutra od 9 sati polufinalni susret protiv Sesveta, koje su osvojile prvo mjesto u drugoj skupini.

-Susjedski derbi. No, budemo li mi na nivou igre protiv Podravke, a naročito protiv Broda vjerujem kako možemo do pobjede. Sam ulazak u polufinale kruna je uspjeha ove generacije, no ja vjerujem kako možemo i krak dalje- za kraj će trener Dugog Sela ’55 Nenad Plašić.

Sutrašnje polufinale na rasporedu je od 9 sati.