Rukometaši Rugvice uvjerljivi na startu

Pobjedom 29:23 protiv Nexea, rukometaši Rugvice otvorili su nastup na Završnici Prvenstva Hrvatske za kadete
WhatsApp Image 2022-05-11 at 20.46.08

Pobjedom 29:23 protiv Nexea, rukometaši Rugvice otvorili su nastup na Završnici Prvenstva Hrvatske za kadete, koja se do nedjelje igra u Poreču. Otvaranje natjecanja, Rugvičani su odradili baš onako kako treba, sigurnom pobjedom koja niti jednog trenutka nije bila pod znakom upitnika.

Već nakon desetak minuta Rugvica je imala +6 (10:4), da bi na ulasku u petnaestu minutu bilo i +9 (14:5), čime je pitanje pobjednika bilo riješeno. Najvećih +11 (25:14), Rugvičani su imali u 37. minuti nakon čega su spustili ručnu i mirno priveli utakmicu kraju što je našički sastav iskoristio za ublažavanje poraza.

Igračem utakmice proglašen je vratar Zvonimir Hrka, a napadački su se istaknuli Nikola Ivanković i Tian Borovec s po šest golova, pet je pridodao Martin Krizmanić, dok su po četiri gola postigli Marijan Lončar i Ivan Čupić.

Podrška s tribina nije izostala, a vjerujemo da neće niti sutra kada Rugvicu očekuju preostala dva susreta u skupini; prvo od 12,45 igraju protiv Zameta, a od 16,15 protiv Ribole Kaštela.

Hrvatska
Općina
Rugvica
Sport
Zagrebačka županija