Rugvičani se prošetali Stupnikom

Iako ih je sredinom tjedna zatresla vijest kako ih napušta trener Ante Klarić, to se previše negativno nije odrazilo na momčad Rugvica Save 1976 koja je pravu snagu pokazala na gostovanju u Stupniku, kod istoimenog domaćina. Sportski direktor Matej Golubić sjajno je pripremio momčad koja je gostovanjem u Stupniku projurila kao brzi vlak. Pobjeda od 3:0, pokazuje koliko je sastav Rugvica Save 1976 bio dominantan.

Gostujući igrači tijekom svih devedeset minuta bili su bolja i opasnija momčad, a nadmoć je do izražaja došla u drugih 45. minuta u kojima je vratar Stupnika, Darijo Brkić kapitulirao u tri navrata. Rugvičane je u vodstvo u 48. minuti doveo Martin Ivanić, pet minuta kasnije Mate Mizan je podebljao prednost, da bi sjajnu partiju pogotkom zaokružio najbolji pojedinac susreta, Matej Žgalin u 88. minuti.

Pobjedom je Rugvica Sava 1976 nastavila visoki jesenski let, te se nalazi na drugom mjestu s tri boda manje od vodećeg Poleta.

JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA LIGA, 9. KOLO
NK STUPNIK – NK RUGVICA SAVA 1976 0:3 (0:0)
STRIJELCI: 0:1 Ivanić (48), 0:2 Mizan (53), 0:3 Žgalin (88)
NK STUPNIK: Brkić, Patljak (od 67. Vulje), Marijan (od 76. Buden), Lončarić, Šporčić, Šepac (od 71. Meglajec), Perković (od 68. Jerković), Jurić, Nemanić, Bogović, Pranjić-Kaurin. TRENER: nema
NK RUGVICA SAVA 1976: Rhadi, Žgalin, Barberić, Janeš, Ivandić, Fišter (od 71. Kušeković), Mizan, Posarić (od 60. Klarić), Belić, Pukljak (od 84. Škrlec), Perković. TRENER: nema