Rugvica u konačnici šesta

Kad se podvuče crta, RK Rugvica može se ponositi generacijom igrača 2004. godišta, koja je prva izborila nastup na Završnici, gdje su u dva navrata igrali finale i doživjeli tijesne poraze
280485269_3114816948834898_222113720720057645_n

Poraz od Rudara ostavio je prevelikog traga na rukometaše Rugvice, koji su svoj posljednji nastup u ovom godištu na Završnici Prvenstva završili na šestom mjestu. Nakon što su regularni dio prvenstva završili na drugom mjestu, početak Završnice za Rugvičane je bio dobar, jer su pobijeđeni NEXE i Zamet, čime je osigurano prvo mjesto u skupini.

Takvim raspletom protivnik u četvrtfinalu bila im je momčad Rudara. U najvažnijoj utakmici, rugvički rukometaši nisu bili na očekivanoj razini, što su dečki iz Ruda iskoristili te upisali pobjedu 23:19, gurnuvši Rugvicu u borbu za poredak od 5. do 8. mjesta.

U jučer odigranom susretu Rugvica je tek boljim izvođenjem sedmeraca s 29:26 svladala Buzet, da bi u današnjoj utakmici za peto mjesto doživjeli težak 32:22 poraz od Varaždina 1930. Posljedice poraza ostale su vidljive, te sastav u kojem nije bilo Roka Grbeše i Tiana Borovca nije mogao ozbiljnije parirati Varaždincima.

Kad se podvuče crta, RK Rugvica može se ponositi generacijom igrača 2004. godišta, koja je prva izborila nastup na Završnici, gdje su u dva navrata igrali finale i doživjeli tijesne poraze. Nažalost, posljednji ples nije bio pobjednički, no bez obzira na sve, ovo je generacija koja je iznjedrila reprezentativce Hrvatske, donijele brojne uspjehe i imala više uspjeha od neuspjeha, zbog čega dečkima treba čestitati na svemu i poželjeti puno uspjeha u seniorskim vodama, gdje su već postigli prvi uspjeh osvajanjem naslova prvaka 2. HRL-Sjever.

Hrvatska
Općina
Rugvica
Sport
Zagrebačka županija