Rugvica Sava 1976 i Brezovica na korak do četvrtoligaškog društva

Prva utakmica na rasporedu je sutra s početkom u 18 sati u Brezovici, dok je uzvrat četiri dana kasnije, 12. kolovoza u Rugvici na igralištu u Sopu

Po mnogo čemu prošla nogometna sezona bila je specifična i jedinstvena. Proljetos je odigrano tek jedno kolo, nakon čega je prvenstvo bilo zaustavljeno i registrirano postignutim rezultatima. Takvim raspletom iz zagrebačke regije u Četvrtu ligu ušle su Ravnice i Sutla-Laduč.

No, odustajanjem Vinogradara od 3. HNL, sisačka Segesta ušla je u 3. HNL, dok će za upražnjeno mjesto u Četvrtoj ligi razigravati Rugvica Sava 1976, koja je zauzela treće mjesto u prvenstvu Jedinstvene županijske lige i Brezovica, koja je bila drugoplasirani sastav Prve zagrebačke lige.

Prva utakmica na rasporedu je sutra s početkom u 18 sati u Brezovici, dok je uzvrat četiri dana kasnije, 12. kolovoza u Rugvici na igralištu u Sopu.

-Pozivamo sve zaljubljenike u nogomet, navijače i članove našeg kluba da dođu i podrže nas u što većem broju kako bi zajedno ostvarili najveći uspjeh- poručili su iz Rugvica Save 1976.