Restoran Dioniz CB A1 najbolji u Vrbovcu

Spušten je zastor na 41. izdanje Malonogometnog turnira Čedomil Drvenkar koji se u organizaciji Nogometnog kluba Lonja od Štefanja održavao u Vrbovcu
PRO_4590

Spušten je zastor na 41. izdanje Malonogometnog turnira Čedomil Drvenkar koji se u organizaciji Nogometnog kluba Lonja od Štefanja održavao u Vrbovcu. U konkurenciji 36 seniorskih te osam veteranskih momčadi naslovima najboljih okitili su se Restoran Dioniz CB A1 kod seniora te CB Donitej PNT Croatia kod veterana.

Restoran Dioniz CB A1 u finalu je nakon 2:2 protiv Grill bar Paulanera bio uspješniji nakon lutrije udaraca sa sedam metara, baš kao i u polufinalnom susretu protiv Fintić prometa, čijim je igračima pripalo treće mjesto. Najbolji pojedinci u seniorskoj konkurenciji bili su; vratar Hrvoje Medverec, igrač Josip Colarić te strijelac Sinani.

Naslov pobjednika kod veterana pripao je igračima CB Donitej CB Croatia, koji su u finalu s 3:1 svladali AP Prelog. Treće mjesto pripalo je CB Martin. Najbolji pojedinci kod veterana bili su; vratar Marko Boršić, strijelac Dejan Kusobrak te igrač Dalibor Gabud.

REZULTATI ZAVRŠNICE
SENIORSKI TURNIR
POLUFINALA: Grill bar Paulaner – KSD Nürnberg 3:1, Restoran Dioniz CB A1 – Fintić promet Dubrava 1:1 (8:7- 7m)
ZA TREĆE MJESTO: Fintić promet Dubrava – KSD Nürnberg 3:3 (8:7- 7m)
FINALE: Restoran Dioniz CB A1 – Grill bar Paulaner 2:2 (

VETERANSKI TURNIR
POLUFINALA: AP Prelog – CB Martin 3:0, CB Donitej PNT Croatia – Pacijenti 3:0
ZA TREĆE MJESTO: CB Martin – Pacijenti 3:1
FINALE: CB Donitej PNT Croatia – AP Prelog 3:1

Grad
Hrvatska
Sport
Vrbovec
Zagrebačka županija